Şimdi Ara

SATILIK Sapphire Radeon HD 4870 1GB Vapor-X - ANKARA -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından alınmış olan 1gb ddr5 4870 vapor-X ekran kartımı satıyorum. Kart resimde gösterildiği haliyle
    teslim edilecektir.
    Kart için 220 lira istiyorum.
    Kartın Tr'de garantisi bulunmamaktadır. Kart sorunsuzdur. Şehirlerarası alış verişlerimde benden dolayı bir sıkıntı şu ana kadar olmadı
    ama olası bir duruma karşı yine de ankara içi kartı deneyerek teslim etmeyi tercih ederim. Şehir dışından kartı almak isteyen arkadaşlar
    için gg.com da ilan açabilirim.
    kartın özellikleri için tıklayınız.

SATILIK Sapphire Radeon HD 4870 1GB Vapor-X - ANKARA -

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Çok güzel kart, güzel fiyat hayırlı satışlar dilerim...
  • yorumunuz için teşekkür ederim
  • takas olurmu
  • teklifinizi pm aracılığı ile yapın lütfen
  • Güzel kart ;)
    Bir teklifte benden :)
  • çok güzel kart 1 haftadır ekran akrtı bölümüne ilan açıyorlar şu akdar param var 200 ile 250 tl ne alalım tavsiye ediyorsunuz diye bizde söylüyoruz formda bu fiatlara 4870 ler var 1 gb lik ama herkez nedense 5750 ya 70 diyor yani bu kart çokmu kötü tavsiye etmiyorlar ben anlamıyorum hocam inşallah kartın bu işten anlıyan birisine satılsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

çok güzel kart 1 haftadır ekran akrtı bölümüne ilan açıyorlar şu akdar param var 200 ile 250 tl ne alalım tavsiye ediyorsunuz diye bizde söylüyoruz formda bu fiatlara 4870 ler var 1 gb lik ama herkez nedense 5750 ya 70 diyor yani bu kart çokmu kötü tavsiye etmiyorlar ben anlamıyorum hocam inşallah kartın bu işten anlıyan birisine satılsın

ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten 170 e olursa hemen alırım diye mesaj gönderenler inşallah bunu okur ve artık cevap vermesem de kendileri de zahmete girip bana pm atmazlar artık..
  • dostum gold da bellek hızına 900 yazmışlar o kadar düşük olamaz 2 katı felan mı oluyor
  • Ramlerin etkin hızı 3600 mHz 'dir.
    Denemedim ama bu modelin bir miktar daha gideri var diye biliyorum.
  • amdk6 kardeş 170 mi istiyorlar hemde vapor-X serisine inan benimde söylicek bişim kalmadı
  • almak her zaman kolaydır parayı verir alırsın ama satmak her zaman zordur kimse fazla para verip almak istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

..... satmak her zaman zordur kimse fazla para verip almak istemez.

Mal alıcıya satılır....
  • saglam satıcı güzel ürün daha ne olacak
    kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalarts

saglam satıcı güzel ürün daha ne olacak
    kolay gelsin

çok teşekkür ederim
  • pm
  • Bu fiyata bulup daha fazla fiyat düşüren mi? şaka gibi :D
  • Kartın değerini bilen biri olarak tarafımdan alınmıştır.Havale yapıldı kargo bekleniyor.Her iki taraf için hayırlı olsun
  • Kart dün elime geçti çok temiz,soğutmasıda iyi sayılır,sorunsuz alişveriş kendisine teşekkürler Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.