Yurtdışından alınmış olan 1gb ddr5 4870 vapor-X ekran kartımı satıyorum. Kart resimde gösterildiği haliyle teslim edilecektir. Kart için 220 lira istiyorum. Kartın Tr'de garantisi bulunmamaktadır. Kart sorunsuzdur. Şehirlerarası alış verişlerimde benden dolayı bir sıkıntı şu ana kadar olmadı ama olası bir duruma karşı yine de ankara içi kartı deneyerek teslim etmeyi tercih ederim. Şehir dışından kartı almak isteyen arkadaşlar için gg.com da ilan açabilirim. kartın özellikleri için tıklayınız.
çok güzel kart 1 haftadır ekran akrtı bölümüne ilan açıyorlar şu akdar param var 200 ile 250 tl ne alalım tavsiye ediyorsunuz diye bizde söylüyoruz formda bu fiatlara 4870 ler var 1 gb lik ama herkez nedense 5750 ya 70 diyor yani bu kart çokmu kötü tavsiye etmiyorlar ben anlamıyorum hocam inşallah kartın bu işten anlıyan birisine satılsın
çok güzel kart 1 haftadır ekran akrtı bölümüne ilan açıyorlar şu akdar param var 200 ile 250 tl ne alalım tavsiye ediyorsunuz diye bizde söylüyoruz formda bu fiatlara 4870 ler var 1 gb lik ama herkez nedense 5750 ya 70 diyor yani bu kart çokmu kötü tavsiye etmiyorlar ben anlamıyorum hocam inşallah kartın bu işten anlıyan birisine satılsın
ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten 170 e olursa hemen alırım diye mesaj gönderenler inşallah bunu okur ve artık cevap vermesem de kendileri de zahmete girip bana pm atmazlar artık..