Şimdi Ara

Satılık Samsung SATA 1 160gb HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Sistemimi yenilediğim için boşa çıkan parçaları satıyorum. Harddiskin ilk sahibiyim, şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Model : Samsung SP1614C

160gb, SATA 1 bağlantı, 8mb cache, 7200 rpm

İstediğim fiyat : 50 TL

İzmir için elden teslim edebilirim. İzmir dışına kargoyla yollayabilirim. İstenirse alışveriş siteleri üzerinden kredi kartına da satış yapabilirim.

Fotoğrafları en kısa sürede eklenecektir.

HD Tune ile yaptığım Error Scan test sonucu :

Satılık Samsung SATA 1 160gb HDD

NOT: HD TUNE ile yaptığım test hızlı testtir. Lütfen daha sonra gelip çok şey farkediyormuş ya da yaptığım suçmuş gibi gelip konunun altına aşağıdakine benzer şekilde saçmalamayın, ilanımı karalamayın. Benim çok fazla vaktim yok, yeterince açık şekilde sattığım şeyleri tanıtmaya çalışıyorum. Harddiski de şu an söktüm, SSD takılı bilgisayarımda. Tekrar geri takıp uzun uzadıya testi tekrarlayacak vakit bulamam, hele ki bayram arifesinde..
    Benim burada kimseye zorla mal satmaya çalıştığım yok. İçine sinmeyen almayacaktır zaten, 3. şahıslara bu konuda laf düşmez.

quote:

Orijinalden alıntı: St_arican

Test hızlı test.Gercek sonucları vermez o tam test yap bakalım birde bad var mı yok mu goruruz

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

bu forumdaki üyeleri hafife almaya çalışma. test hızlı test.

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

ayrıca konunun kapatılması ve kasıtlı olarak üyeleri aldatmaya çalışan bu üyenin ceza alması gerekir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 18 Ağustos 2012; 17:49:17 >

• Fiyat Uygun
  • Zamanında dünyanın parasını veriyorduk.. Fiyat güzelmiş
  • 120 GB Corsair Force GT SSD ile üstüne verilecek konusunda anlaşıp takas yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 18 Ağustos 2012; 18:24:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.