Şimdi Ara

Satılık Samsung P1000 / Telefon özellikli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ürün yurt dışından alındı ve kendi pasaportumuza kayıtlı. Hiç bir sıkıntısı bulunmamaktadır.

Telefon / 3g özelliği vardır. Android programıyla oynanmamıştır. 2.2 yüklüdür.Dileyen yüksek sürüm yükleyebilir.

Yanında 1-2 adet kılıf, araç sarjı için adaptör, orjinal şarj makinesi ve kulaklığı ve tv bağlantısı için av kablosu bulunmakta. İstanbul için elden teslim yapılır. Dileyen Avcılar dan hafta içi veya hafta sonu teslim alabilir.

Fiyatı: 600 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Satılık Samsung P1000 / Telefon özellikli

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel...

• fiyat düşerse takip
  • Hocam vodafone hattı ile sorunsuz çalışıyormu?
    denendimi&?
    bir de fiyatta pazarlik varmi?
  • Tüm hatlarla çalışıyor. Pazarlıksız son fiyat.

• Güzel bir ürün ,
    fiyat iyi ama beni birazcik aşıyor,
    iyi satışlar.
  • garanti durumu ne uluslar arası garanti var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uluslarası garantisi vardı ancak süresi doldu.

• fiyat indirimi olursa takip.
  • garantisiz p1000 için fiyat biraz yüksek olmuş arkadaşım. garantilisini 600 e satamıyorum ben :) bilgin olsun yani boşa bekler burda benimki sıfır ayarında aylardır satılık :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: cali4nication

garantisiz p1000 için fiyat biraz yüksek olmuş arkadaşım. garantilisini 600 e satamıyorum ben :) bilgin olsun yani boşa bekler burda benimki sıfır ayarında aylardır satılık :)

Telefon hafızasını sildiğini ve sorunlu olduğunu belirttiğin cihazımı diyorsun arkadaşım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcemanTURK

quote:

garantisiz p1000 için fiyat biraz yüksek olmuş arkadaşım. garantilisini 600 e satamıyorum ben :) bilgin olsun yani boşa bekler burda benimki sıfır ayarında aylardır satılık :)

Telefon hafızasını sildiğini ve sorunlu olduğunu belirttiğin cihazımı diyorsun arkadaşım?

evet "arkadasim" o cihazi soyluyorum?

• quote:

Sıfır ayarında kavramı senin için biraz farklı sanırım.Arkadaşa sattığın cihazında sorun olduğunu belirtmen gerekirdi.Madem fiyatı ile ilgili örnekleme yapacaksın,o zaman doğru bir örnek seçmelisin.Arkadaşım sözü gücüne gittiyse veya alındıysan kullanmam,o kadar gerilme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcemanTURK

quote:

Sıfır ayarında kavramı senin için biraz farklı sanırım.Arkadaşa sattığın cihazında sorun olduğunu belirtmen gerekirdi.Madem fiyatı ile ilgili örnekleme yapacaksın,o zaman doğru bir örnek seçmelisin.Arkadaşım sözü gücüne gittiyse veya alındıysan kullanmam,o kadar gerilme.

ah benim guzel memleketimin guzel insani! simdi iki mesajinda tatihlerine bak, cihazin ne zaman ariza yaptigida yaziyor orada onada bak, ondan sonra gel yaz bunlari. mesaj sayin artsin diye mi ugrasiyorsun anlamiyorumki neyin cabasi bu neyin isyani. lalettayn yorum yazacak kadar okuma kabiliyetiniz varsa biraz da rakamlari ogrenip tarihlere bakalim. arkadasim lafina takilmadim, bu yorumu yazacagin belliydi ona takildim, girdim baktim profiline ilk yorumun degilmis zira... neyse bundan kelli tarihlere bakmayi akil edecegini umuyorum akilli kardesim benim.

• Fiyat Düşerse Takip...

600 lira cok fazla 350-500 arasında cok daha fazlası ve garantilisi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.