Şimdi Ara

SATILIK SAMSUNG GALAXY NOTE ICS 4.0.3 LÜ SADECE 950TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihaz yurtdışıdır kutu ve aksesuarları fulldur.kulalığı hiç kullanılmamıştır.ıcs 4.0.3 yüklüdür yanında orj flip cover hediye verilecektir.başarıdan 60tl aldım ürün siyah renktir.cihazin kulaklik girisinin orda 1.5 2 cm cizik var 10 uzerinden 9 alir titizlikle kullanilmistir.imie copydir.ama 3g hızlı internet 3g görüşme sorunsuzyaparsıız.alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...

resimler:

http://b1206.hizliresim.com/y/5/7j88p.jpg
    http://b1206.hizliresim.com/y/5/7j8bm.jpg
    http://b1206.hizliresim.com/y/5/7j8cx.jpg
    http://b1206.hizliresim.com/y/5/7j8fd.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayseridroneart -- 9 Temmuz 2012; 23:37:08 >

• Ama 3g hizli v.s derken neyi kastettiniz anlayamadim?

danger_fou, Waves, lilsam, shukko, leonuğur, Apoca1ypse, haggardd, wehby, dix1, saycho, volcano2K, YASHUKAWA, SİBGATULLAH, azimbilgisayar, trusen, dargmen, Opt, denn1s33, resulkapukaya, maksi09, ulusalonur

Sıkıntı yaşadıklarım :

iktyas, opelgt
  • normalde herkes fake yani clon imiede cihazın özelliklerini kullanamıcanı sanır ama her özelliği kullanılır kastım buydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef takas dunmuyorum saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 6 Haziran 2012; 14:59:52 >

• bende yaklaşık 6 aydır kopya imeili note kullanıyorum. herhangi bir sorun yok. son derece hızlı 3G ve 3.5G veri transferi yapıyor. kopya imeili olduğunu unutuyorsunuz bile. herhangi bir şekilde kullanamadığınız veya eksik kullandığınız bir özellik yok. kayıtlı ya da garantili cihazdan hiç farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mceliker -- 4 Temmuz 2012; 3:22:00 >
  • Çok sıkı takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pc.programcı -- 9 Temmuz 2012; 23:21:50 >

Sıkıntılı, arızalı,bozuk ürün satmam.
    Sanalpazar'dan komisyon karşıladığınız sürece satış yaparım, acil bir durum olmadığı sürece önce onay vereceksiniz diye şart koymam.
    Diğer türlü satışlarda önce havale alırım, sonra ürünü yollarım.
    Takas durumlarında önce ürününüzü görürüm, dediğiniz özellikleri taşıyorsa bende ürünü gönderirim.
    18 yaşının altındaki kişilerle ve sözünün eri olmayan kişilerle alışveriş yapmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Kayseriden donanimhaber uyesi avcidogan bugun dukkanima gelip urunu alicagni soyledi o almazsa dhden gozluklu arkadas var oda olmazsa zafer666 nickli arkadasla gorusucem saygilar

qwerty38 bu konuya gösterdiğiniz özenden dolayı sizi tebrik ederim. Teklif verenleri sıraya koymayıp, parayı ilk bastıran alır da diyebilirdiniz.
    Son zamanlarda küfür eder gibi ilan açanlar, ilanlara dalga geçer gibi teklif verenler, giderek artmaya başlamıştı.
    Her ne kadar 2008 yılı üyelerinden olsanız da, sizin bu davranışınız bana eski DH ikinci el ruhunu anımsattı doğrusu.
    Alan arkadaşa hayırlı olsun.

expert22,Meneme2002,Sunshine,Endless,necroshine, Mehmetksk (red a!ert),Tsunami41,Colt,Shebumi,Thedevilslieutenant,Toki,kenzar,swcat,ataruz,SkyStar37,peugeot206WRC,obattal,talip,prom,diverfish,naz_eg,fLaVa,amddma,
    erdson,yas,SUPERMAN,isirgan,seso81,mdilbaz,maystor,hasan_arm,zonemaster,sokralaz,hey,teknikel_bilgisayar,alisaglam,Haktan_,by_zyxel,Security,ozogul4,alişeker,wenigma,ismail8484,byerdox,ftangel,superms,sight,hannibal,
    lasguard,AbsoluteZero,ömerözkan,Neosis,MrBlack,samilbb,m_girit,newsagent,HİPER,mrxpsp3,VISION,okan,Enistgok,Frozen_7,megaturk,SAVIAR,cupra,enmisafir,aykutx,Pcdunyasi,10.Lincoln,eXe55,ghostomer,stuka,omusti,ercani,
    netdigital,barisozer83,siyau,webmetin,gokhan1500,Şirin_Baba,Pcdunyasi,asyapage,darkcube,06fthtky,Dilocrom,laptopdonanim,dertlerinsani61,bayrakdar,eric13,erkandere,bluebee,pisimiyav,garuda,ehadbey,Emre.AsLan,pSy!,stanko,
    flexnacht,tappo22,Reyftn,adalbert, serdardiego,melgan,cepdukkani,qwerty38,cmon34,ismail_abi, Kreativ,ozgur0785, Takım_Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer666

quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Kayseriden donanimhaber uyesi avcidogan bugun dukkanima gelip urunu alicagni soyledi o almazsa dhden gozluklu arkadas var oda olmazsa zafer666 nickli arkadasla gorusucem saygilar

qwerty38 bu konuya gösterdiğiniz özenden dolayı sizi tebrik ederim. Teklif verenleri sıraya koymayıp, parayı ilk bastıran alır da diyebilirdiniz.
    Son zamanlarda küfür eder gibi ilan açanlar, ilanlara dalga geçer gibi teklif verenler, giderek artmaya başlamıştı.
    Her ne kadar 2008 yılı üyelerinden olsanız da, sizin bu davranışınız bana eski DH ikinci el ruhunu anımsattı doğrusu.
    Alan arkadaşa hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pc.programcı -- 9 Temmuz 2012; 23:22:07 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.