Şimdi Ara

SATILIK Samsung B2430H 24' 5ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Wide Screen LCD Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarlax -- 17 Haziran 2010; 20:14:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• http://www.dfsbilgisayar.com/ProductDetails.asp?productid=7026

2.el üründe heleki monitörde kutudaki ürün açılıp kullnıldığı sürece %30-%40 fiyat düşer.yukardaki fiyat 458tl dersek.ortalama %30 fiyat düşürsek 320tl gibi bişey eder.bu bana göre değil.bütün bilgisayarcılar yapar bunu.aklında bulunsun.ürün daha çok yeni ve çok kullanışlı çok aramıştım ama bulamadım.benden tavsiye satma derim.çok zarar edersin.hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz_vga -- 15 Mayıs 2010; 9:31:29 >
  • hocam almak isterim ama fiyatın cok yahu sıfır fiyatına satıyorsun neredeyse.Senden kimse almaz bu durumda.bendeki 22inc fiyatınada ben 400 istesem verecekmisin? vermezsin doğal olarak her ne olursa olsun.
  • Monitörü fazla kullanmadım , sadece kullandıgım programlarda 22inch monitor kullanmak istiyorum denemeden aldığım için pişman oldum 24 aldıgıma , ama bu monitörde cok iyi bir ürün özellikleri bakımıdan , herhangi bir sorunu ya da ölü pikseli yoktur deneyerek alabilirsiniz. Stocklarda bulamıyacağınız bir monitor en iyi teklifi verene satıcam açıkcası iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

http://resim.donanimhaber.com/m_39663444/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39663444

Düşünürsen görüşelim.

hocam garantisi bitmiş monitörün o yüzden düşünmüyorum saolasın yinede.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz_vga

http://www.dfsbilgisayar.com/ProductDetails.asp?productid=7026

2.el üründe heleki monitörde kutudaki ürün açılıp kullnıldığı sürece %30-%40 fiyat düşer.yukardaki fiyat 458tl dersek.ortalama %30 fiyat düşürsek 320tl gibi bişey eder.bu bana göre değil.bütün bilgisayarcılar yapar bunu.aklında bulunsun.ürün daha çok yeni ve çok kullanışlı çok aramıştım ama bulamadım.benden tavsiye satma derim.çok zarar edersin.hayırlı satışlar.

burada o soylediğin fiyatlara 22 leri satıyorlar kusura bakma ama ben istediğim fiyatı yazmısım , verdiğim fiyatıda biliyorum. anlaşabileceğim biri cıkarsa veririm yoksa kendim kullanırım. 320 ye monitor satmak istiyorsan git kendi başlığını aç birader.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarlax -- 15 Mayıs 2010; 12:45:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: jarlax

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz_vga

http://www.dfsbilgisayar.com/ProductDetails.asp?productid=7026

burada o soylediğin fiyatlara 22 leri satıyorlar kusura bakma ama ben istediğim fiyatı yazmısım , verdiğim fiyatıda biliyorum. anlaşabileceğim biri cıkarsa veririm yoksa kendim kullanırım. 320 ye monitor satmak istiyorsan git kendi başlığını aç birader.

1- benim kardeşim değilsin bişey değilsin.sen hangi hakla birader diyorsun?
    2-sana güzelce söylüyoruz satma bile diyoruz yazık edersin diye.sen gereksiz bir yazı olarak sen git aç kendi ilanını diyorsun.zaten sıfırı 458tl ve stokta olan ürüne 450tl isteyen biri olarak sen zaten bu ilanı satma amaçlı değil boş yere açmışsın belli.daha ne yazdım onu oku iyice bi sonra konuş benimle.
    ben ne yazıyorsum sen ne diyorsun farkında değilsin herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.