Şimdi Ara

## Satılık SAITEK Cyborg PM42 Gaming Mause (ÜCRETSİZ KARGO) ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Ürün "0" Kutulu + Faturalı

Fiyat: 50 Lira

!!! KARGO ÜCRETİ YOK !!!
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 27 Ağustos 2012; 13:46:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sorunsuz alışveriş yaptıklarım ; milyondabir(HDD), burak21242(GPU), teomanda(TEL), Kavil(Fare+Pad), COREtm(RAM), dokuzkuyruklu-_-(GPU), Altanis(Klavye), BLACK PRINCE(HDD), vuque(Fare), opelgt(GPU), haldev(Fare), kaptanos(Sistem), Onder1934(GPU), aleregrax(CPU), sugarworks(Sistem), MsTmS(Monitör), emre.sea(Klavye), leech(GPU), SDTYZ(GPU), adnas2020(CPuSğtucu), ismail_5110(GPU), necinar(CPU), glorphin(RAM), amdk6(Sistem), cilek2009(Anakart), unforgiv3n(Monitör), ApmomoTR12(Monitör), cepciniz83(Tel.), jackdaniels45(Monitör&amp;Kasa), SUPERMAN(HDD), plastikman6666(RAM), Jokê(GPU), susunx123(Anakart&amp;İşlemci), dogmatik(Fare), coolman_27(Fare), LtPowell(GPU), egzersayz(GPU), orhancub(Kulaklık), previlla(XboxOne), Floozie(PC), ertandu(Laptop), Tari_34(Laptop), TsuNaMi_(PC), Mr.Walter(Gtx970), Sky_Vision(Cpu,Anakart), efedemirci(Ram), samtual(Ram), deus-ex(Gtx1060), italyanaygiri(Ram), Mr.Yellow(Ram), hiickimse(Ram), Blackankas(Gtx1060), burbarian(Gamecom788), Rionide(G213)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnksy92

Mağza fiyatı 140-150 TL olan bu ürünü niye bu kadar ucuza satıyorsunuz merak ettim şimdi

Bana uyguna geldi bende uygun fiyata veriyorum çabuk satılsın diye

Pahalı olsa neden bahalı, uygun fiyat olsa yine neden ucuz :)) ne yapmak gerek bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 12 Ağustos 2012; 22:49:40 >

• Almak icin pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hinolma ( OYUN TAKAS ),nuribaras (OYUN TAKAS),bboy_murat ( OYUN TAKAS),Tamer_10 ( OYUN SATILDI),batuwww ( OYUN TAKAS,),okayal( LBP ALINDI),_ZENITH_ (SONY PS3 HEADSET ALINDI),furkito (OYUN ALINDI),JANT! (WD 640 GB MYBOOK ALINDI ) taharci ( Driving Force GT Alındı) taharcı ( move Starterpack satıldı) : toguz_81(Fifa 2011 alındı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuckerr

Almak icin pm

Cevaplandı, yarın satılmak üzere anlaştık hayırlı olsun.

1.Ürünler ile ilgili her şeyi açtığım ilanda yazarım dahası olmaz
    2.Kapıda ödeme gönderimi yapmıyorum.
    3.Ürünlerın kargo ücreti alıcıya aittir.
    Kargoladığım ürünler kesinlik sağlam kargo yaparım ama son yıllarda bu mümkün olmuyor ne kadar dikkat etsemde sıkıntı çıkmaya başladı. ve KARGO ÜCRETLERİ YÜKSEK bundan dolayı dikkatli olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.