Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık: Roland GW-8 Workstatıon Satın Al 22 Mart 2013 13:52 1 1 Satılık: Roland GW-8 Workstatıon Arkadaşlar Merhaba, ürünü alalı 26 ay oluyor çok temiz baktım sadece evde kullanıldı şuan ihtiyaçtan dolayı satmak istiyorum tüm içeriği ile verilecektir. Çantası mevcuttur. Ürün ile ilgili bir şeyler söylemem gerekirse, USB ile müzik, ses, rithim ve md ler yükleyebiliyorsunuz. Bütün emsali aygıtların özelliklerini taşıdığı gibi, muadili cihazlarda 200 & 400 € arası bir ücret karşılığı elde ettiğiniz MP3 çalma özelliği bu alette standart olarak sunulmaktadır. Söylediğim fiyatta hakkını veriyor. Ürün iş yerimde Üsküdar Libadiye caddesinde gelip görebilirsiniz. * 2yıl garantisi yeni bitmiştir. Çantası vardır. Faturası mevcut değildir. * Takas düşünmüyorum. * Şehir: İstanbul Üsküdar dan teslim olur / Kargo: Bu ürün için kargo lama yapamam. * Fiyat: 1150 TL Fiyat : 1150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tv Ekran Koruyucu Cam / Tv Koruma Paneli / White Glass® / 89 TL den başlayan fiyatlar
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tv Ekran Koruyucu Cam / Tv Koruma Paneli / White Glass® / 89 TL den başlayan fiyatlar