Şimdi Ara

SATILIK RESİMLİ N95 2,EL AMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE SATILIK BİR N95 VAR AMA BU ÇİNLİLERİN YAPTIĞI KOPYA N95 YANİ ORJİNALİ DEĞİLDİR DIŞ GORUNUMUNDE HİÇBİR FARK YOK ZATEN MAKINA SIFIR YURTDIŞINDAN GELDİ 3 GUN BEN KULLANDIM EN UFAK BİR ÇİZİK SÖZKONUSU DEĞİLDİR KAYIT YAPILDI KAYIT İLGİLİ BİR PROBLEM CIKMAZ AMA KAMERASI 3 MEGAPİKSEL 5 DEĞİLDİR SESİ ÇİFT HOPARLOR SESİ GÜZEL MAKİNA İNGİLİZCE MENÜLÜDÜR MERAKLI OLAN ARKADAŞ VARSA BENİMLE İRTİBATA GEÇSİN MAKİNAYA 600 YTL FİAT İSTİYORUM BEN İSTANBUL PENDİKTEN ELDEN TESLİMAT YAPILIR 02164935790---05435748787 DIŞ GORUNUMU ORJİNALINDEN FARKSIZ -------------------ARTIK TEKLİF BEKLEMEK DÜŞER BANA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SATILIK RESİMLİ N95 2,EL AMA

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• alttakı nokıa yazısı olmasa abi yanlısın var dıycektım gercek bu...bu kadar olur....helal olsun valla
  • dostum kopya olmayan n95ler 750-800e düştü ztn..

600 çok olmamışmıı ?? gerçi satıcı sensin ama sırf görünümü aynı die sanmıorum okdr edeceğini

hayırlı satışlar sana genede..
  • walla bendede cın malı sırocco var tıpatıp aynısı ama bı fılmı bozuldu bulmak mumkun dııl duruyor kenarda cınden gelıyor dedı aldıgım arkadas beklıyoruz
  • özellikler aynımı normal n95 le ?:S wifi gps symbian fln ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lhunardaien -- 12 Aralık 2007; 20:22:42 >
  • way anasına....aynısı yaw...
  • WALLA ARKADAŞLAR DIŞ GORUNUMU AYNISIN TIPKISIDIR ÇİNLİLER HAKKATEN YAPMIŞ ŞOYLE SOYLİYİM ORJİNALİNİ GORMEDİYSENİZ SAHTE OLDUĞUNU ANLAMAK KESİNLİKLE MÜMKÜN DEĞİL HERŞEYİYLE NOKİA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni(2.EL) PC Aldım
    11 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende inceledim bunlardan symbian yok yaw bunda
  • bu çift sim girişli değil mi?Çin malı tellerin hepsi çift simli.
  • ya bu çinliler ellerini neye atsa o mal ölüyor ....... .........
    ben asla böyle bişi olacagını tahmin etmezdım mesela şimdi sitede görmesem n95'in belkıde sahtesenı alacaktım kim bilir

• turkcr yok yuklenmıyor bendekı sıroccoda java bıle yok bundada symbıan oldugunu sanmıyorum sadece gorunusu aynı teknolojılerı cok farklı
  • Wifi var mı peki ?
  • N95 in kopyasıda mı var yav

özellikleri ney hocam şunun ?
  • walla makinada ne ozellik var bilmyorum zaten ingilizce olduğu için kullanamıyorumki ama şayet haberiniz yoksa aklınızda bulunsun artık telefonların bir çok üst modelin çin yapımı var bu tek sim kart çalıştırır inanın art niyetli olsam bunu rahatlıkla orjinal diye satarım ama vicdanım el vermez bide derler ya haram mal bi şekilde çıkar diye gerçi orj. olmadığını söylediğim için satmak tan pekte ümidim yok ama olsun her zaman dürüst olmak kazandırır kanaatindeyim

• kardes bu cect n95 degilmi yaa?bunda cift sim giriside mevcut ancak bu urun yurtdısında n95 in 3 te 1 fiyatına alıcı bulamazken sen 600 ytl istiyorsun haa?valla ne diyeyim sana hayırlı satıslar!!
  • arkadaslar cın malı n95 ı orjınalınden ayırt edememek ıcın sozum meclısten dısarı ama salak olmak gerek..sarj gırısı bıle farklı...dıstan anlamıyosanız menuye gırmenız yeterlı...o yuzden korkunuz olmasın..kımsenınde cın n95 ı orjınal dıye yutacagını hıc zannetmıyorum..
    herkese hayırlı satıslar
  • Özelliklerini bile bilmiyorsunuz, ne biçim satıştır bu yahu. Symbian var mı, kamerası kaç mp gibi özelliklerini belirtirseniz herşey daha açık olur. Şayet saçma bir işletim sistemi varsa, kamerası dandikse sırf N95'e benziyor diye kopya ve garantisiz bir ürüne 600 lira istemek insafsızlık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em1r -- 13 Aralık 2007; 3:51:51 >
  • bu cihaz harbi 262k ekrana sahip arkada 5mp yazmışlar ama 3mp kamera var siymbian yok ama 6280 menüsü var adamlar bekleme ekranına kadar yapmışlar çle deyim ben size sese gelince n95 in 3 katı daha fazla ses veriyor dışarıya şu çin malı mp3 playerlerle aynı ses başkada gözlemledigim

eline telefonu alan anında anlar çakma oldugunu ama süper bi kopya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.