Şimdi Ara

Satilik Razer Nostromo (TR'de kalmadi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Sanalpazarda sadece 1 tane olan ve onun disinda hicbir retailerda bulamadigim Nostromo keypadimi satiyorum.

Urun faturasi duruyor, garantisi daha 1 sene dolaylarinda devam ediyor. Neredeyse hic kullanilmadi. Orijinal kutusu da durmakta. Sadece tuslar kutu uzerinde ekspoze oldugundan hafif tozlanmis halde, uygun islemleri yaptiginiz takdirde sifir ayarinda urundur.

Fotograf almak icin kutusundan cikardim, toz disinda estetik olarak kusuru yok.

Fiyat 200 TL olup esnek degildir. Takas icin ilgilendigim urunler Turkiye piyasasinda bulunmadigindan takas onerilerine de kapaliyim.

Baltalamak isteyen arkadaslar da baltalayabilirler, musaade ediyorum. Satilik Razer Nostromo (TR'de kalmadi) Satilik Razer Nostromo (TR'de kalmadi)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :DHoroHoro:D -- 20 Ekim 2014; 22:42:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• madem baltalamaya izin var kb diyerek başlıyorum

öncelikle tr de kalmadı falan demeniz bana çok saçma geldi antika ürün muamelesi yapmak saçma, razerın sitesinden de baktım sanırım komple kaldırılmış ürün yerine benzer yeni modelleri var
    sizdeki ürünü aratınca fiyatı 162 tl çıkıyor d&r fiyatı gamekstra da 180tlmiş

http://www.gameekstra.com/Razer-Nostromo-Expert-Gaming-Keypad,PR-2624.html

sıfır aşağıdaki yeni modelleri dururken dururken 1 senelik eski ürüne 200 lira verileceğini sanmıyorum

225tl
    http://www.gameekstra.com/Razer-Tartarus-Gaming-Keypad,PR-4020.html

246tl
    http://www.sanalmarketim.com/razer-tartarus-membrane-gaming-keypad/p_51599/

hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 15 Ekim 2014; 21:50:47 >

• Merhaba. Sms onayindan dolayi biraz gec yazabildim.

Baltalama icin tesekkurler, cunku belirli bir sebepten dolayi baltalamayi acik birakmistim.

Durumu soyle izah edebilirim. Neden Chevrolet 67 modelleri daha pahali? Neden Blackwidow klavyelerde 2013ler 2014lerden daha iyi ve daha ucuz? Bunlar yeterli cevaplar olmali.

Daha spesifik olmak gerekirse, neden Nostromo da Tartarus degil?

Nostromo ile tartarus arasindaki fark tek tus yerine scroll olmasi. Razer Synapse ile scroll tusuna buton atamalari yaparak tek tus yerine 3 farkli tus olabiliyor. Ayni zamanda layoutu Belkin tarafindan yapilip Razer tarafindan sut sagma amaciyla alinmis durumda. Yani fazla tercih edilen bir modeli sirf para kazanmak amaciyla almis olmalari. Dolayisiyla insanlarin fazla tercih ettigi bir model. Ayni zamanda bu iki modelin puanlamasina bakarsaniz (Notrlugu saglamak adina ayni sitenin iki modele gore yapilmis reviewlarina da bakabilirsiniz) Nostromo'nun Tartarus'a gore daha iyi bir model oldugu ve yeni olmanin her zaman hersey olmadigini gorebilirsiniz.

Ayriyetten fiyat ile ilgili olarak Amazon'da Nostromo End-of-life urun oldugu icin 200 dolar civarlarindayken Tartarus hala 60-70 dolar araliginda.

Verdiginiz fiyatlara istinaden de, stoklarda bitme aninda Dolar dedigimiz canim para birimi 1.8-1.9 dolaylarindaydi.

Baltalama icin tesekkur ederim (Sarkastik degil, amaca hizmet etmesinden dolayi soyluyorum), iyi gunler dilerim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hala duruyorsa ürün ile ilgileniyorum, ama 200 tl fazla.
  • Ben de satiyorum sikintisiz cok az kullanildi yillardir yatiyor rafta. Fiyat olarak 150 dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan kac lira eder hocam temiz bir nostromo ? O zamanlar bahsettiginiz tartaruslar 240 civariymis simdi dolar yuzunden baya artti. 150ye satsam gider mi acaba ? Google'da aratinca bu konu cikti, bir yazayim dedim :D.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.