Şimdi Ara

Satilik Razer Blackwidow 2013/Nostromo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba arkadaslar,

Blackwidowu Corsair K95 ile degistirdigim ve Nostromoyu da kullanmadigim icin satiyorum.

Blackwidow orta seviyede kullanildi, bilek desteginde hafif parlamalar var ve mekanik klavyelerde sik karsilasilan chattering sorunu oluyor. Switchleri temizlediginizde sorun ortadan kalkiyor, gerekirse chattering duzelten bedava yazilimlar da var, sorun cikaracagini zannetmiyorum. Fiyat 250TL. Kutusu ve garanti belgesi var ancak fisi kaybettim.

Nostromo uretimden kaldirilmis bir urun. Sifir ayarinda. Kutusu duruyor, hicbir gorsel veya fonksiyonel sorunu bulunmamaktadir.
    Fiyat 250TL.

Forumu sik takip etmedigimden 0506 663 39 26dan ulasabilirsiniz. Aramadan once whatsapp uzerinden mesaj atabilirseniz makbule gecer. Isteyene whatsapp uzerinden fotograf da yollayabilirim.

Istanbul Mecidiyekoy'den elden veya nakliye aliciya ait ve fiyat pesin olmak uzere havale ile veya isterseniz komisyon ile aliciya ait olmak uzere istediginiz bir satis kanali uzerinden ilan da acabilirim. Ufak pazarlik payi mevcuttur ancak takas dusunmuyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :DHoroHoro:D -- 27 Kasım 2015; 2:13:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• keypadin garantisi devam ediyor mu acaba ? Çok fazla istiyorsunuz anlıyorum yıllanmış bir sanat eseri muamelesi gösteriyorsunuz alete ama öyle bir durum yok muadilleri amazonda çok daha uygun ki zaten çoğunun garantiside devam ediyor.Yanlış anlamayın ürün ile gerçekten çok ilgiliyim kötüleme derdim yok ama dediğim gibi ,bu fiyata sıfır keypad alıp ( iki yıl garanti+koruma garantisiyle Tartarus ) ve üstüne sağlam bir yemek yenebilir (öğrenciyim).Velhasıl eğer garantisi yok ise 120 tl,en az bir yıl garantisi var ise 150 tl verebilirim.Telefondan ulaşamadım cevabınız olumlu olur ise 05059917292 den ulaşın lütfen,cevabınız olumsuz olur ise şimdiden hayırlı satışlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melh45 -- 18 Aralık 2015; 19:20:22 >
  • Muadilleri amazonda çok uygun ama kendisinin fiyatı yine yukarılarda? Burada muadilini satmıyorum veya muadiliyle alakalı herhangi bir şeyden bahsetmiş durumda değilim. Ürünün garantisi yok (Ki olması da normal değil). Yıllanmış sanat eseri muamalesini ben göstermiyorum, fiyatlar kendisi gösteriyor ve ebayde 70 dolar ve amazonda 100 doları gören ürünü (Ki ne kadar temiz kullanıldıklarını göz önünde de bulundurmuyorum) 120 liraya satmam beklenemez.

İskender tavsiyemdir, şimdiden afiyet olsun.

• İki yıl önce 150 tl demişsiniz, 130 tl ye satılmış forumda her sene 50 lira zam niye allasen ?.Ölücü falan değilim yanlış anlamayın aletin hakkını biliyorum gerçekten kullanmak için almak istiyorum ama siz sanki pek satmak istiyor gibi değilsiniz çünkü buna 250 tl değer biçmenin başka bir anlamı yok.Kendinizi alıcı yerine koyun siz bu alete 250 tl verir miydiniz ? Siz bu aleti iki yıl önce 180 lira civarına aldınız çok büyük ihtimal şimdi 250 tl diyorsunuz biraz makul olun lütfen.
  • http://tr.investing.com/currencies/usd-try-tablosu

Grafiğin altındaki 3y tuşuna basarsan senelik 50 lirayı anlamış olabilirsin. Ki aynı şekilde 1 sene önce 1000 liraya aldığım GTX970 ekran kartını şu anda 1100 liraya satıyorum ve yorum olarak iyi fiyat geliyor. Döviz kuru bunlar ki benim de canımı sıkıyor.

Basit bir şekilde izah edeyim: Bir ürünün fiyatını belirleyen etmenler sadece kullanışlılık, işlev veya performans değildir. Bunun yanında saymakla yetmeyecek şeyler eklenebilir. Eğer ki bu kadar vaktini harcadıysan buraya bakmak için yurtdışı fiyatlarını da görmüş olma ihtimalin var, ve bu fiyatlara bakarak biçtiğim değerin yaklaşık olarak aynı değerde olduğunu farketmişsindir. Ben kafamdan "Aha bu artık üretilmiyor, Türkiye'de yok, haydi şu fiyata koyayım" demiyorum. Amazon veya E-Bay'den yapılacak bir alışverişten daha ucuza mal oluyor ve bu yeterli. Eğer ki ortada cidden bir yolunacak kaz durumu var ise bunu ben belirlemiyorum, global fiyatlar belirliyor, bu birinci kısım.

İkinci olarak aynı fiyata Tartarus alabileceğini ve üstüne yemek bile yiyebileceğini söylüyorsun ama hala Nostromo üzerinden muhabbet dönüyor. Bu noktada en fazla diyebileceğim Tartarus alman olacaktır. Şimdi kendimi alıcı yerine koyuyorum: Eğer ki mavi bir setim var ve renk uyumu istiyorsam alırdım. Eğer ki renk mesele değil ise biraz daha para verir Orbweaver alırdım.

Gerek dolar endeksini ignore etmen, gerek yurtdışı fiyatlarını baz alarak biçtiğim fiyatı ignore etmen, gerek arz-talep-fiyat zincirindeki değişikliklerin bu zincirdeki diğer bileşenlere etkisini ignore etmenden dolayı pek diyecek birşey bulamıyorum. Amazon'dan veya herhangi bir siteden daha ucuza Nostromo alabilirsen buyur al, sana makul gelmiyorsa Tartarus al. Hiçbir şekilde zorlamıyorum ve zorlayamam, para senindir, alacağın ürünü seçmek senin hakkındır. Eğer ki fiyatın 250 lira olması cidden bu kadar rahatsız eden bir durum ise Amazon veya Ebaydeki satıcılarla görüşüp fiyatlarını aşağı çekmelerini isteyebilirsin, aynı şekilde ben de aşağı çekerim ve bu noktada gocunmam da. Ama şu anda bu ürünü e-baye koymamamdaki tek sebep uğraşmak istememem ama daha fazlasını uğraştığımı düşünüyorum. Burada 250 cok 120 olsun meselesi yerine e-bayde 50 dolara koyup paypalın benden alacağı komisyonla bile 120 liradan daha iyi bir fiyat elde edeceğimi de belirteyim.

• Mavi bir setin olsa orbreawer alırdın istediğinde kırmızı yada yeşilede çevirebilirdin bunu sende pekala biliyorsundur.Amazonda ki bu artışın nedeni,olayı bir koleksiyonerlik boyutuna getirmeleri sıfır ürün olan nostromo üç aydır hala ondokuz stockta bir tane bile satmadı,düzenli takip ediyorum altındaki ''overpriced'' yorumlarınıda görebilirsin.Garantisiz bir ürünün 250 tl etmeyeceğini düşünüyorum .Avrupa'da yaşasam alırdım ama bir hafta sonra alet bozuldugunda Türkiye'de yapabileceğin hiçbir şey yok.Amacım polemik yaratmak değil istediğin fiyata pekala koyabilirsin benim amacım orta bir yol bulup ikimizinde işinin görülmesinden yanaydı,140 tl verebilirim en son,daha fazlasına satabilirseniz ne ala.En hayırlısı olsun,kolay gelsin.
  • Orbweaver Chroma ile mümkünmüş. Zamanında Chroma yoktu. Dolayısıyla yorumu Chroma olmayan versiyonu için yaptım. Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steelseries RiVAL KUTULU-Faturali
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.