Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK ---> Razer Kraken Tournament Edition (Sıfır Ayarında) Satın Al 26 Mayıs 2020 21:37 1 1 SATILIK ---> Razer Kraken Tournament Edition (Sıfır Ayarında) Arkadaşlar ürünü indirimde aldım kulaklığım olmasına rağmen, keyfi olarak ilana koyuyorum. Sadece 1 hafta kullandım, 06/03/2020 tarihli faturalıdır. Bu kulaklıktan 1 hafta sonra arkadaş tavsiyesiyle Cloud 2 aldığım için bu boşta duruyor, fotoğraflarda görüldüğü üzere Cloud 2'yi kullanmaktayım ve söz konusu Razer kulaklık yukarda rafta yeni sahibini beklemektedir. Yanında Cloud 2'nin asılı olduğu kulaklık askısı hediyem olacaktır. Asla 1 haftadan fazla kullanılmadı. Kutusu faturası her şeyi sıfırı neyse odur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Şubat 2022 Satıldığı Şehir : İzmir, Çeşme Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ SATILIK ] - Asus ROG Strix Impact II Wireless - SIFIR [SATILDI] SATILIK - DARK N10 Pro - İlanı dikkatlice okuyalım lütfen Sid Meier's Civilization VI: PLATINUM EDITION [ SATILIK ] - EVGA RTX 3070 FTW3 - Sıfır Sayılır (LHR)