Şimdi Ara

Satılık Q6600 işlemci 90 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk sahibiyim hiç bir sıkıntısı yoktur.

Satılık Q6600 işlemci 90 tl

Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.40GHz g0 revizyon : 90 TL.

Kargo Ücreti Alıcıya Aittir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 24 Şubat 2015; 23:14:18 >

• anakart absolute59 isimli arkadaşa satılmıştır . işlemcinin satışı devam etmektedir
  • Nasip olursa yarın akşam sizinle irtibata geçecegim.
    Hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci en son kaç olur hocam ? Lol ve H1Z1 için alacağımda
  • hemşerime PM
  • Arkadaş malına guvenmiyor güvenli yolu sevmiyor yoksa ürün çoktan satılırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ASLAN BEYY

Arkadaş malına guvenmiyor güvenli yolu sevmiyor yoksa ürün çoktan satılırdı.

ahhaha güvenmeseydi, evine davet edip test ederek almayı ban teklif etmezdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ASLAN BEYY kullanıcısına yanıt
    Nesine güvenmeyecek yılların forum üyesi. Sanki daha eski üyesiniz ve 100 tane referansınız var gibi arkadaşı itham ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel

Nesine güvenmeyecek yılların forum üyesi. Sanki daha eski üyesiniz ve 100 tane referansınız var gibi arkadaşı itham ediyorsunuz.

Sanalpazar a karşı get e karşı yıllar yılı üye olabilir..kredi kartı taksitle alicam kargo da daha uyguna gelecek diyorum yok diyor.

• 1 günlük sanalpazar açsın, komisyon size ait olsun, parası hesabına geçsin, o zaman göndersin, iki taraf da mutlu olur.

Sonuçta kişiye güvenmiyor gibi de olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel

teşekkürler hocam , arkadaşlara diyorum diyorum anlatamıyorum . şurda uygun fiyata eski bir işlemci satıyorum , sanal pazar , komisyon filan uğraşamam diyorum malına güvenmiyorsun diyorlar . 200-300 liralık birşey satsam anlayacağım da . malıma güvenmesem satışa koymam . kimsenin parasında gözüm yok , benim 90 tlye sattığım işlemci sanal pazarda 120 tl , ben de sanalpazar a koymuş olsam komisyon kesileceğinden dolayı bu fiyatlara yakın fiyat yazardım , şimdi talip olan kişiler de o zaman talip olmazdı . 90 liraya sanal pazar ilanı açsam elime geçecek para 80 tl zaten bir kaç kişi 80 tl teklif etti . satacak olsam onlara satardım o fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 3 Mayıs 2015; 0:46:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

Orijinalden alıntı: ASLAN BEYY

Arkadaş malına guvenmiyor güvenli yolu sevmiyor yoksa ürün çoktan satılırdı.

ahhaha güvenmeseydi, evine davet edip test ederek almayı ban teklif etmezdi

teşekkürler hocam destek olduğun için , böyle kişiler insanın sinirini bozuyor .
  • Aslan bey kardeş komisyonu sen karşıla ve önden onayla parayı...adamda öyle göndersin... yada sanalpazardaki diger saticilardan alabilirsin az mantık lütfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.