Şimdi Ara

Satılık! PSP FAT (Ceramic White) + aksesuarlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 aldığımdan dolayı psp'mi satıyorum. Psp az kullanılmıştır. Hiç bir çiziği yoktur, yalnız yanında vereceğim kartların birinde hafif bi kırıklık bulunmaktadır. Kartı fazla çıkarıp takmadığınız sürece size hiç bir sorun yaşatmaz.

PSP Beyaz renktedir. Yanında kutusu, faturası (yurtdışı), kitappçığı vs. herşeyiyle verilecektir. Ürün içerisinde bunlar bulunmaktadır:

1 adet Sony Psp (beyaz)
    1 adet standart psp şarz adaptörü
    1 adet Orjinal UMD (The Godfather)
    1 adet intec marka PSP çantası (Gerçekten çok kaliteli aynı zamanda dayanıklı)
    1 adet 2GB Sony marka orjinal High Speed / Magic Gate Memory Card
    1 adet 32 MB standart Memory Card (Downgrade ve Upgradelerde kullanmak için)
    1 Adet standart kulaklık + kumandası
    1 adet standart USB
    1 adet USB ve Şarz olarak kullanılabilen kablo (PC Bağlantısı ile şarz)
    Yani kutudan ne çıkıyorsa hepsi olduğu gibi + aksesuarlarıyla verilecektir. İsteyene standart olmayan bileklik te benden hediyedir.

PSP'im 3.90 M33-3 kullanmaktadır. Dilerseniz satmadan önce versiyonu 4.01 m33 veya 4.01 m33-2 yapabilirim.

PSP'DE HİÇ BİR ÖLÜ PİXEL YOKTUR! SHARP MARKA LCD EKRAN KULLANMAKTADIR. (EN KALİTELİLERİNDEN BİRİ).

Slimle aralarında neredeyse fark yoktur.

Psp satılmıştır artık pm atmazsanız iyi olur. Cevap vermiyorum çünkü...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4D4F2465 -- 28 Aralık 2008; 10:23:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat Vermemek Kurallara aykırıdır Fiyat versen iyi edersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: illiustr

Fiyat Vermemek Kurallara aykırıdır Fiyat versen iyi edersin

Peki fiyatı verdim

• gittigidiyordan arastırmıssında dostum orda %10 site kesiyor 200 e satılan malın adamın eline geceri 180 lira ama burda direk 180 normali diye düsünüyorum slimler fatları öldürdü
  • Alıcılarla pazarlık yapmayacağımı kim söyledi ki? Orada 200 yazıyor diye alıcının direkt 200 vereceğini mi sanıyorsun. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4D4F2465 -- 28 Aralık 2008; 10:24:37 >

• Dostum hiçbir ialnı kirletme amaçlı yazmam ancak Fat Slim den iyi demek sence de abes olmadı mı??

Slim i TV ye bağlayabilir video, resim, oyun gösterebilirsiniz.. Ekranı Fat den %10 daha parlak. Fat den çok daha hafif..

Tamam bir PSP sahibi olarak ben de Fat tercih ediyorum ve alacak arkadaşlarıma fat öneriyorum ancak bu Fat Slim den üstün anlamına gelmiyor..

Hayırlı satışlar dilerim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Dostum hiçbir ialnı kirletme amaçlı yazmam ancak Fat Slim den iyi demek sence de abes olmadı mı??

Slim i TV ye bağlayabilir video, resim, oyun gösterebilirsiniz.. Ekranı Fat den %10 daha parlak. Fat den çok daha hafif..

Tamam bir PSP sahibi olarak ben de Fat tercih ediyorum ve alacak arkadaşlarıma fat öneriyorum ancak bu Fat Slim den üstün anlamına gelmiyor..

Hayırlı satışlar dilerim..

Ne demek istediğim anlamamışsın sanırım.

Orada neredeyse fark yoktur dediğimi hatırlıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4D4F2465 -- 28 Aralık 2008; 10:26:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm e bakarmısın acaba...?
  • PM
  • PM'ler cevaplandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4D4F2465 -- 28 Aralık 2008; 10:26:39 >

• donanimsal olarak aynı değiller. slim psp ler 64 mb ram e sahipken, fat psp ler 32 mb ram e sahiptir. buda yüklemelerde slim psp nin daha hızlı olmasına neden oluyor.
    lütfen cihazlar hakkındaki bilgileri biraz daha araştırarak yazalım. kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.