Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
İyi Günler ;
1 Yıldır kullanmakta olduğum ps4' ümü pc toplamak için satıyorum. Yanında amazon'dan aldığım turtle beach 500p kulaklık ve tüm kutulu + dijital oyunlarımı veriyorum. Makinanın 7-8 ay daha garantisi devam ediyor. Resimlerde de göreceğiniz gibi cihaz ve kol sürekli koruma ile kullanmıştır. Bu yüzden görünüm olarak en ufak bir sorunu yoktur. Cihaz + Kol + Turtle beach 500p + 19 Adet kutulu oyun + 8-9 adet digital oyun ile birlikte komple verilecektir.
Kutulu oyunlar 1- Batman : Arkham Knight 2- Witcher 3 3 - Nba 2K15 4 - Nba 2K14 5 - Fifa 15 6 - Fifa 14 7 - Bloodborne 8 - Metro Redux 9 - AC: Unity 10 - Sleeping Dogs 11 - Destiny 12 - Far Cry 4 13 - Battlefield 4 14 - Wolfenstein the new order 15 - Diablo 3 16 - GTA 5 17 - COD : Adwanced Warfare 18 - Drive Clup 19 - Tomb Raider
Dijital Oyunlar ( Tüm hesaplar primary veya çift haktır ): 1 - Mortal Kombat Kombat Pack ( Tüm Dlc karakterleri Dahil ) 2 - Killzone 3 - İnfamous : Second Son 4 - Ultra Street Fighter 4 5 - Dying Light 6 - Shadow Of Mordor 7 - Telltale games pack ( Tüm Talltele Games oyunları bulunuyor ) 8 - Outlast
Kısacası bu seti bu şekilde alan arkadaşın uzunca bir süre oyun sıkıntısı olmaz.
Tüm bu set için istediğim fiyat 2,750 TL. dir.
İsteyen arkadaşlara sanalpazazr üzerinden komisyon farkı eklenerek ilan açabilirim .
Bursa içi elden diğer illere kargo ile gönderim yapabilirim .
İyi Forumlar .Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Güzel set , hayırlı satışlar... Çok oyun var hesaplamadım da ayrı ayrı satış daha doğru olabilir belki :)
TheMarjinaLs
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim dostum. Haklısın. Ayrı Ayrı satsam kesin daha fazla para kazanırım :) Ama pek uğraşmak istemiyorum. Hepsi için kargo vs. zahmetli olur. Tek seferde satmak benim için iyi olur :) Sonuçta amacım oyun pc si toplamak. Gerçi pc yi topladım sayılır. Yani satılmazsa da yola pc + ps4 ile devam edebilirim :)