Şimdi Ara

Satılık PS3 Fat kasa 80 gb 2 orjinal kol ve 5 adet orjinal oyun ile birlikte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar yakın bir arkadaşımın PS3'ünü satıyoruz. Versionu 3.56 olduğu için ve artık cfw ile kullanmak istediği için cfw li bir cihaz almayı planlıyoruz. Satılma nedeni bu yani. Cihaz full aksesuarlı. HDMI kablosu, iki orjinal kol ve orjinal oyunları ile full set. Cihaz yaklaşık 2 yıllık. Teknosadan alınmış bir cihaz. Garantisi 2011 birinci ayında bitmiş. Faturası kutusu bütün kitapçıkları duruyor. Cihaz oldukça temiz. Hiç tamir görmemiş. Sarı ışık görmemiş bir cihaz. Bluray optiğinde hiç bir sıkıntı yok. Okumadığı disk yok. Ben kefilim yani cihaza.

Satılık PS3 Fat kasa 80 gb 2 orjinal kol ve 5 adet orjinal oyun ile birlikte  Satılık PS3 Fat kasa 80 gb 2 orjinal kol ve 5 adet orjinal oyun ile birlikte  Satılık PS3 Fat kasa 80 gb 2 orjinal kol ve 5 adet orjinal oyun ile birlikte  Satılık PS3 Fat kasa 80 gb 2 orjinal kol ve 5 adet orjinal oyun ile birlikte  Satılık PS3 Fat kasa 80 gb 2 orjinal kol ve 5 adet orjinal oyun ile birlikte  Satılık PS3 Fat kasa 80 gb 2 orjinal kol ve 5 adet orjinal oyun ile birlikte

Ankara içi elden satış öncelikli tercih. Diğer illere kargo alıcıya ait olmak üzere gönderilir. Ankaradan alacak arakdaşlar cihazı deneyerek alabilirler.

Fiyat 450 TL. İlanı ben yürütüyorum. Her türlü sorunu için bana ulaşabilirsiniz. İsteyenlere cihaı satan arkadaşımın telefonunuda verebilirim ö.m. ile.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigger_agc -- 14 Ekim 2011; 16:48:03 >

• pm cevaplandı satışa devam
  • pm
  • Pm. cevaplandı
  • Satışa devam arkadaşlar
  • Arkadaşlar cihaz halen satılık fiyatı 435 tl ye çektik. Artık satılsın istiyoruz. Yok mu ilgilenenler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigger_agc -- 14 Ekim 2011; 16:55:35 >
  • Arkadaşlar takas ile ilgili p.m. ler geliyor. Takas düşünmüyoruz bu cihaz için. Sadece satış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle hayırlı satışlar, p.m. gönderdim.
  • p.m. cevaplandı satışa devam arkadaşlar
  • takip...
  • son fiyat ve cihaz hakkında geniş bilgi alabilirmiyim. ciddi alıcıyım anlaşırsak hemen almak istiyorum
  • Dostum başlıkta yazdığımdan farklı nasıl bir bilgi istiyorsun acaba? Aklınca olan bir soru varsa sor cevaplayayım . Bir de bu tarz şeyler için p.m. den ulaşırsanız daha sağlıklı olur.
  • Arkadaşlar ürün halen satılıktır. Kesin alıcıyım diyip de telefon dahi etmeyen arkadaş olduğu için uzun zamandır başlığa birşey yazmadım. Ürünün satışı devam etmektedir.
  • Takip
  • Arkadaşlar ürün @Beybifeys nickli arkadaşa satılmıştır. Kendisine hayırlı olsun.
  • Ürün sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.