Şimdi Ara

SATILIK PROJEKSİON EVDE SİNEMA KEYFİ İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye''nin En Hesaplı Projeksiyonu ÇÜNKÜ...
    55 YTL Lamba Fiyatı ve 6000 saat lamba ömrü ile 24 saat Film,Oyun, Maç keyfini sınırsız yaşayın. Normal Projeksiyon makinelerinde kullanılan pahalı lamba derdine son .Evinizdeki Tüplü televizyonu çöpe atın. Güzel bir perde ile evinizde 60"-150" Ekran (1,5m ile 4m arası) sinema keyfini yaşayın.

    Yüksek Çözünürlük Destekler
    Çözünürlük: 854×480 Doğal, 640×480, 800×600, 1024×768,Vga Dan 1280x768
    Lamba Ömrü > 6000 Saat
    Lambası Kolaylıkla Değiştirilebilir
    Ekran Boyutu: 60”-150”
    Tam Fonksiyonel Uzaktan Kumanda
    Pal, Ntsc Destekler
    Tavan Askı Aparatı Uyumlu
    Girişler : Component, Composite (Rca), S-Video, Vga (Pc)
    800 Ansi Lümen
    Keystone ±15º
    Bilgisayar, Uydu Receiver, Dvd, Vcd, Diskman, Ps2, Ps3 vb Video Aygıtları ile Kullanılabilir.
    Yeni Lamba Fiyatı Sadece 55 Ytl
    Kolayca Temizlenebilir
    2 Yıl garanti
    Parça Değişim Garantisi
    1 Yıl Lamba Garantisi
    Kutu İçeriği: Güç Kablosu, VGA Kablosu, Composite Kablosu, Uzaktan Kumanda, Projeksiyon, Lens Kapağı, Sigorta


    Biliyorum bir çoğumuz evimizde sinema keyfi yapmak istiyoruz ama malesef büyük firmaların cihazları nın lanba fiyatları 400-500 ytl den başlıyor 1500-2000 ytl civarlarına kadar çıkıyor sırf bu yüzden bu keyiften yoksun kalıyoruz ama artık bir alternatifiniz var bu cihazın görüntü kalitesi marka cihazlardan aşagı diyil çok fonksionel ve ucuz lanba .
    850 ytl cihaz 55ytl lanbası 6000 saat .



     SATILIK PROJEKSİON EVDE SİNEMA KEYFİ İÇİN


     SATILIK PROJEKSİON EVDE SİNEMA KEYFİ İÇİN


     SATILIK PROJEKSİON EVDE SİNEMA KEYFİ İÇİN


     SATILIK PROJEKSİON EVDE SİNEMA KEYFİ İÇİN

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugams -- 1 Şubat 2008; 10:59:51 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Merhaba
    Bu cihaz sanırım GG da da satılıyordu. Bana çok cazip göründü ama biraz kafam karıştı. Neden projeksiyon üreticisi büyük firmalar böyle uzun lamba ömürlü ve lambası ucuz cihaz üretip pazarın lideri olmuyor ? Yani cihazın muhakkak bir eksisi var ki bilinen markalar bu tekniği kullanmıyor. Eksisi ne acaba ?
  • cihazın hiç bir eksisi yok.aksine fazlalığı var.bende bu cihaz olmasa da el yapımı başka bir cihaz var.ucuz olmasının nedeni fabrikasyon değil de el yapımı olması.görüntü olarak karanlık ortamda orjinal projeksiyonlardan hiç bir farkı yok neredeyse.en büyük avantajı lamba fiyatı yüzünden 365 gün sürekli açık tutsanızda lambanın ömrünü dolduramamanız.zaten lambada ucuza satılıyor.fabrikasyon bir cihaz almaktansa el yapımı olanını almak çok avantajlı
  • İyi de neden firmalar bu ucuza lambadan kullanıp da satış patlaması yapmıyorlar ? Onu soruyorum
  • Çamur atmak için söylemiyorum arkadaşım ama görüntü kalitesi yetersiz ondan fiyatı uygun ancak zifiri karanlıkta oturur seyredersin eksisi budur!!!!!
  • görüntü kalitesi karanlık ortamda fazlasıyla yeterli ama ışıklı ortamlarda izlenmiyor maalesef.o kadar da olsun artık.
  • slm arkadaşlar neden büyük firmalar ucuz lanba üretmiyor sata satmıyor bilemem bence yazıcı kartuş ilişkisi gibi yani yazıcı ucuz bir kere alınıyor kartuş pahalı bittikçe alınıyo gibi bu cihaz bizimgibi düşük bütçeli ama evde sinema keyfi yapmak isteyenler için bire birdir sonuçta lcd plazma alınabilir ama inanın sinema keyfi vermiyor gündüz işteyiz akşam evde hadi ısıklar kapanıyor ve aburcubur hazır eşimiz dostumuz bazende oluyor inanılmaz dev ekran 2metre ile 4metre arası acayip keyif veriyor gündüz pek izlenmiyor lakin loj ışıkta babalar gibi izleniyor sonuçta düşük bütçeli kesime hitap ediyor 850 ytl tv ve 55ytl lanba parası 24 saat izlense 250 gün gidiyor ki pek tavsiye etmem :) sonuç olarak inanın markalı projeksionlarla arasındaki görüntü farkı daglar taşlar kadar diyil az bi fark var. (en üsteki resim ışık altında diyerleri karanlık ortamda)

     SATILIK PROJEKSİON EVDE SİNEMA KEYFİ İÇİN


     SATILIK PROJEKSİON EVDE SİNEMA KEYFİ İÇİN


     SATILIK PROJEKSİON EVDE SİNEMA KEYFİ İÇİN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugams -- 30 Ocak 2008; 11:29:06 >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Ben öncelikle tebrik ediyorum bu elyapımı projeksiyonları üreten arkadaşları.Çünkü bişeler üretme çabası içersindeler. Forumlarından takip ettiğime göre sürekli yeni şeyler deneyip araştırıyorlar bu konuda.
    Yaptıkları projeksiyonların eksileri olabilir.Tutupta bunları Sony Toshiba ile karşılaştırmak aptallık olur bence.Çünkü biri 800€ biri 800ytl. Helalihoş olsun diyorum.İyi satışlar diliyorum...
  • tşk arkadaşım eyp mantıgında ama fabrikasyon 2 yıl garantili tabiki hobi olarak eyp yapılabilir yada uraşmak istemeyip düşük bütçeli biri iseniz bu tarz bir cihazla hayallerinize kavuşa bilirsiniz tabiki bu fiyatlara yakın marka cihazlarda var ama lanbaları ne hikmetse böyle ucuz olmuyor ben bir ara 400 ytl ye cihaz alacaktım ama lanbasını sordum 800 euro fiyat çektiler :) bence bu paraya bu şartlarde sizi kesinlikle tatmin edecektir.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • şuan el yapımı kelimesi alıcıları tereddüte düşüyor belki ama görüntü kalitesini gözleri ile gördüklerinde tatmin olacaklarından eminim.heleki bu cihazı kendiniz yapmak isterseniz bu ayrı bir zevk veriyor insana. 450X500 cm de film izlemek harika cidden.
  • arkadaşlar tereddüt edicek bişi yok garantili faturalı cihaz lcd teknolojisi bilen bilir projeksionda sinema için lcd olanlar tercih edilir diyerleri sunum amaçlıdır aslında bir önyargı veya tereddüt var ama çok yersiz tabi alıp filim izlemeye başlamadan bilemezsiniz konsol veya pc de dev ekran oyun oynamakta çok güzel düşünün 3 metre ekranda crysis cod4 oynamak yada konsola baglayıp pes oynamak bu cihaz türkiye ye kolay gelmedi arkadaşlar eskiden hayaldi bizim için ben bi dünya para verip bide lanba korkusu çekemem ama şimdi bagla recever ı tv niyetine kullan :) ohh gel keyfim gel ........

     SATILIK PROJEKSİON EVDE SİNEMA KEYFİ İÇİN


     SATILIK PROJEKSİON EVDE SİNEMA KEYFİ İÇİN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugams -- 30 Ocak 2008; 13:41:26 >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.