Şimdi Ara

Satılık PlayStation 5 Digital – God of War Ragnarok Bundle 15000TL Kapalı Kutu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık PlayStation 5 Digital – God of War Ragnarok Bundle 15000TL Kapalı Kutu

Merhabalar,

Amazon Almanya'dan almis oldugum kapali kutu PlayStation 5 Digital Edition oyun konsolunu satiyorum. Yalnizca Ankara icerisinden elden gorerek teslim alabilirsiniz.

Satılık  PlayStation 5 Digital – God of War Ragnarok Bundle 15000TL Kapalı Kutu

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 15000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Pm gönderildi.

• Güzel fiyat.

• Teşekkür ediyorum kendisine, karşılıklı anlaşıldı. Hayırlı olsun iki tarafada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @JettoPistole nickli arkadasa rezerve edilmistir

• amazon'dan düşürenlere gerçekten hayranım. ne zaman girsem "Türkiye'ye gönderim yok" uyarısı ile karşılaşıyorum ama insanlar ne yapıp ne edip bir şekilde düşürüyorlar.

• ksfno1 kullanıcısına yanıt

Amazon Almanya adresine yolluyor sadece tr yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arkadaş birine amazon.de üzerinden alıp gönderdi sonra da getirtti o zaman Satılık  PlayStation 5 Digital – God of War Ragnarok Bundle 15000TL Kapalı Kutu 

• ksfno1 kullanıcısına yanıt

Merhabalar hocam, ben direkt Almanya'da yasiyorum ve direkt kendim Amazon'dan aldim. Simdi de ailemi ziyarete gelirken yanimda getiriyorum cihazi, digital olani yerine diskli olanini kullanmaya karar verdigim icin. Yoksa haklisiniz, Turkiye'ye gonderim yapmiyor diye biliyorum ben de Amazon, ozellikle oyun konsolu gibi urunlerde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.