Şimdi Ara

SATILIK - PLAYSTATION 3 80 GB + 2 CONTROLLER, EKSTRALAR! İNDİRİM OLANAĞI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2009 yılında Türkiye'den aldığım Playstation 3'ümü maddi nedenlerle satmaktayım. İsteyene fotoğraflarını da atarım :) Konsolun fiyatı iki controller ve HDMI kablo ile birlikte 430 TLdir, ayrıca aşağıda belirtildiği gibi bir oyun ve bir blu ray film değerinde indirim yapacağım :) Eğer ki bu ekstralardan istemedikleriniz varsa fiyatta da indirim yaparım :) FİYAT KONUSUNDA BİR YORUMUNUZ VARSA LÜTFEN PM YOLU İLE İLETİN, PİYASAYI TAKİP EDEMEDİM, GÖZÜMDEN KAÇAN DETAYLAR OLABİLİR, BU YÜZDEN İLANI KİRLETMEYE GEREK YOK :)

- Ürün Türkiye satışıdır; ama garantisi bitmiştir. İlk alındığı günden itibaren hiçbir sorun çıkarmamıştır ve aktif olarak 1.5 sene kullanılmıştır. Son 1.5 senede kendisiyle sadece 2 ya da 3 oyun bitirdim, ki bu oyunların oynanış süresi 8-10 saat civarıydı.

- İçinde PSN'den indirilmiş bir sürü içerik vardır, tam oyunlar, eklenti paketleri... İlgilenen arkadaş için liste çıkarıp atabilirim.

- Kutu içeriği tamdır, kutusu da durmaktadır.

- Üstünde her piano black kasada olan çiziklerden vardır, abartı bir durum yoktur.

- Versiyonu 4.11dir. Bugüne kadar orijinal yazılımına hiçbir müdahale yapılmamıştır.

- Konsolu alana aşağıdaki oyunlar için 30 TL, filmler için 25 TLlik indirim yapılacaktır, aynı zamanda HDMI kablo hediye edilecektir.

- Aklınıza takılan her türlü soruyu PM yoluyla sorabilirsiniz

Oyun ve filmler:

LittleBigPlanet 2: Oyunu toplam 4 ya da 5 kere oynadım. Tüm içeriği tam, 45 TL.
    Virtua Fighter 5 : Oyun hediye geldi ama neredeyse hiç oynamadım. Ciddi anlamda hiç oynamadım bile denebilir :) 30 TL
    This is it 3d enhanced Edition blu ray film : Hediye geldi, bir sorunu yok, 20 TL
    Elite Squad 1 - 2 blu ray filmler : Jelatinleri açılmamıştır, tanesi 25 TL
    Iron Maiden Flight 666 : Satın aldım, 2 - 3 kere izledim ve kenara kaldırdım, bir sıkıntısı yok. 30 TL
    Batman The Dark Knight ve Batman Begins blu ray filmler: box set şeklindedir, jelatini açılmamıştır, box hali 60 TL.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 6 Ekim 2012; 11:08:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Merhabalar, 2009 yılında Türkiye'den aldığım Playstation 3'ümü maddi nedenlerle satmaktayım. İsteyene fotoğraflarını da atarım :) Konsolun fiyatı iki controller ve HDMI kablo ile birlikte 430 TLdir, ayrıca aşağıda belirtildiği gibi bir oyun ve bir blu ray film değerinde indirim yapacağım :) FİYAT KONUSUNDA BİR YORUMUNUZ VARSA LÜTFEN PM YOLU İLE İLETİN, PİYASAYI TAKİP EDEMEDİM, GÖZÜMDEN KAÇAN DETAYLAR OLABİLİR, BU YÜZDEN İLANI KİRLETMEYE GEREK YOK :)

- Ürün Türkiye satışıdır; ama garantisi bitmiştir. İlk alındığı günden itibaren hiçbir sorun çıkarmamıştır ve aktif olarak 1.5 sene kullanılmıştır. Son 1.5 senede kendisiyle sadece 2 ya da 3 oyun bitirdim, ki bu oyunların oynanış süresi 8-10 saat civarıydı.

- İçinde PSN'den indirilmiş bir sürü içerik vardır, tam oyunlar, eklenti paketleri... İlgilenen arkadaş için liste çıkarıp atabilirim.

- Kutu içeriği tamdır, kutusu da durmaktadır.

- Üstünde her piano black kasada olan çiziklerden vardır, abartı bir durum yoktur.

- Versiyonu 4.11dir. Bugüne kadar orijinal yazılımına hiçbir müdahale yapılmamıştır.

- Konsolu alana aşağıdaki oyunlar için 30 TL, filmler için 25 TLlik indirim yapılacaktır, aynı zamanda HDMI kablo hediye edilecektir.

- Aklınıza takılan her türlü soruyu PM yoluyla sorabilirsiniz

Oyun ve filmler:

LittleBigPlanet 2: Oyunu toplam 4 ya da 5 kere oynadım. Tüm içeriği tam, 45 TL.
    Virtua Fighter 5 : Oyun hediye geldi ama neredeyse hiç oynamadım. Ciddi anlamda hiç oynamadım bile denebilir :) 30 TL
    This is it 3d enhanced Edition blu ray film : Hediye geldi, bir sorunu yok, 20 TL
    Elite Squad 1 - 2 blu ray filmler : Jelatinleri açılmamıştır, tanesi 25 TL
    Iron Maiden Flight 666 : Satın aldım, 2 - 3 kere izledim ve kenara kaldırdım, bir sıkıntısı yok. 30 TL
    Batman The Dark Knight ve Batman Begins blu ray filmler: box set şeklindedir, jelatini açılmamıştır, box hali 60 TL.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

fiyat konusunda forumdaki garantili diğer ps3 ilanlarına bakabilirsiniz, sizlere bir fikir verir. iyi satışlar umarım satılır
    alışveriş yaptıklarım: @blacklotus, @nie_wieder, @ogulcanozugenc, @ankaraharun, @beratkeles, @agritux, @claude, @memorize, @zyonat, @parcali, @Akay KLC, @Cihan9999, @bensende, @seckinyapimalzemeleri, @Frank Sinatra, @Knisath, @gball, @fgulus, @dahakathekiller7, @geCCCe, @competition, @necoinside, @meganne, @Roque_Jn, @StarBass, @wampaa, @teknomnyak_37, @CmrHun, @speed39, @cukiq, @dehanik, @karnabu, @angarali4040, @carglarerlik, @escape_, @xciting99, @eurostars, @ronin666, @Rain.., @Reasonable, @acunluturk, @barisondes, @vuvanus, @Onmyblock, @DIESEL, @cmklmc, @RuLazz™, @cagrigal, @sCandaL3.8, @emirhan24, @Dupp, @Her0 ,@erdcag, @Troller, @ulusalonur, @fotoburak, @solti, @formula2000, @Doksanlar, @Pc.programcı, @phatron_23, @golfgti06, @kyer, @EneRGy., @ugacomtr, @memeti, @bedevi1903, @ramazandeveli, @scinar, @oozzxx, @aypc, @cesiaga, @pulpa47, @kolpaciino, @alirefo, @Roledayz, @07JoKeR06, @Storm Bringer, @coolgeo, @sevahm, @JonaTEMPthan Everest, @boxor, @isat, @marmaratic, @Reinhard_von_Musel, @nuk28, @Maxsi, @mBenJi, @RockChart, @Artunç, @superminator, @viktor1575, @dincyavuz, @slayer_00, @cezve06, @sonnick, @Vectra_06, @Agvan

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
  • Sadece kasayı kaça bırakırsın? Alıntı yaparak cevaplarsan sevinirim kardeşim :3

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.