Şimdi Ara

1TB PLAYSTATION 4 - 2 KOL - 900 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
3
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar,

- Ürünü ilk çıktığında Amazon'dan aldım, dolayısıyla garantisi bulunmamakta.

- Bugüne kadar hiçbir sorun çıkarmadı, tertemiz ve sorunsuz. Parlak kasasında belirgin bir çizik vs. yok. Kondisyon ve kozmetik olarak oldukça iyi durumda.

- Cihazın dahili HDD'si tarafımdan 1 TB'a yükseltilmiştir.

- Yanında jelatininde kullanılmamış orjinal kulaklığı ve mikrofonu, TR uyumlu güç kablosu, HDMI kablosu ve DS4 şarj kablosu verilecektir. Kutusu maalesef ki yoktur.

- 2 Adet Dualshock 4 verilecektir. Biri mavi diğeri siyah... Mavi olan neredeyse hiç kullanılmamıştır, sıfır ayarında ve sorunsuzdur. Kutusuyla beraber göndereceğim zaten. Siyah ise sol analog çubuğunda hafif bir deadzone mevcut, bazen tekliyor bazen de sorunsuz çalışıyor. Bunun haricinde herhangi bir sorunu yoktur. Özellikle 2. kol olarak Pes, Fifa'yı yön tuşlarıyla oynayan arkadaşlarınız için ideal.

- Oyunları genellikle PSN'den dijital olarak indirip oynadığım için Bluray okuyucusu çok az kullanılmıştır.

- Arzu eden olursa + 100 TL fiyat farkıyla PS4 Camera'yı da dahil edebilirim. PS4 Camera tek başına satılık değildir.

- Referanslarımı kontol edebilirsiniz, sıkıntısız bir alışveriş olacağından şüpheniz olmasın

Fiyat 900 TL

1TB PLAYSTATION 4 - 2 KOL - 900 TL

Sorularınızı PM yoluyla sorabilirsiniz, mümkün olduğunca hızlı bir geri dönüş yapmaya çalışacağım. Konu altına yazılan yorumları göremeyebiliyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 15 Kasım 2016; 3:38:52 >

• Hocam xbox one'la takas dusunur musunuz? 2 kol, fifa 17-Cod Infinite Warfare-Cod 4 Remastered- Forza Horizon 2 ve Madden 17 ile veriyorum.
    Hocam keşke PM atsaydın görmedim :) Beklettim istemeden kusura bakma... Valla mantıklı bir teklif aslında ama nakit ihtiyacım olduğu için takas önceliğim değil maalesef. İstediğim fiyattan gitmezse ve cihazınız hala duruyorsa tekrar konuşuruz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.