Şimdi Ara

SATILIK PLAYSTATİON 3 320 GB SLİM+PES 2012+2 KOL 400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Artvin
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK PLAYSTATİON 3 320 GB SLİM+PES 2012+2 KOL 400 TL
    MERHABALAR ÜRÜN BUGÜN DEĞİŞİMDEN GELDİ YANİ "SIFIR" CİHAZDIR.GARANTİSİNİN BİTMESİNE 10 AY KALDI.SONY TÜRKİYE GARANTİLİ.GARANTİ BELGESİNDE HANGİ CİHAZLA DEĞİŞİM YAPILDIĞI YAZMAKTADIR.FATURASI KUTUSU MEVCUTTUR.STANDART KUTU İÇERİĞİ VE BİR ADET KUTULU PES 2012 GÖNDERECEĞİM.
    DATA CODE 1C SANIRIM KIRILAMAYAN MODEL.YANİ ORJİNAL OYUN OYNATIR.ORJİNAL KOL YANINDA 1 ADETTE KABLOLU KOL GÖNDERECEĞİM. FİYAT 400 LİRA ALACAK ARKADAŞA HAYIRLI OLSUN.RGH Lİ XBOX 360,AKILLI TELEFON VEYA NOTE 10.1 İLE TAKAS OLABİLİR.MNG KARGO İLE %30 İNDİRİMLİ GÖNDERİLİR.
    Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Kasım 2013 Satıldığı Şehir : Artvin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• bana da swap islemi yaptilar. ben de kabul etmedim. dedim ki 20 is gunu icinde cihazimi tamir edip getirin swap istemiyorum. tabi ki yapamadilar 20 gun icinde ve tuketici hakem heyetine verdim. simdi, faturada yazan fiyat neyse parami alacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 22 Ocak 2013; 8:58:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.