Şimdi Ara

[SATILDI] [SATILIK] PlayStation 4 Pro + 2 kol Foruma özel 9000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILIK] PlayStation 4 Pro + 2 kol Foruma özel 9000TL

Ürünü sıfır olarak arçelik den almıştım, yaklaşık 4 senedir bende çok aktif kullanılmadı, tamir falan görmedi, kesinlikle açılmadı makine, Sorunsuz sıkıntısızdır.

Tek sıkıntı tozunu alırken biraz sert bezle almışız sanırım üst kapakda hafif çizikler var görsellerde görürsünüz.

Yazılım sistemi : 12.52 (ne alaka bilmem birkaç kişi bunu sorduğu için belirtmek gereği duydum)

Fiyat : 9000₺

Not : Ürünün maalesef kutusu yoktur.

Görseller ;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Alıntı

metni:
    Yazılım sistemi : 12.52 (ne alaka bilmem birkaç kişi bunu sorduğu için belirtmek gereği duydum)

Kırılabilir sürüm olup olmadığını öğrenmek için sormuşlardır. İnternetten oyun indirip yüklenebiliyor bu sayede (FW 9-12.02 arası olanlarda), oyuna para vermiyorsunuz böylece.

Hayırlı satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 19 Eylül 2025; 3:4:42 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.