Şimdi Ara

SATILIK PiONEER VSX 920 AMFİ VE AS-BT200 Bluetooth Adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garantisi yeni biten ve yaklaşık 8 aydır kullanılmayan sorunsuz cihazımı Pioneer'ın en yüksek model ve sorunsuz Bluetooth aparatı olan AS-BT200 ile beraber satıyorum.İkisi için istediğim fiyat 950 Lira'dır.Tek satış yoktur.2'li olarak cihazı en uygun fiyata sattığımı düşünüyorum.İstanbul içi elden teslim referanslı üyelere Sanalpazar ilanı açabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbr -- 19 Nisan 2013; 16:25:43 >

• Hocam bluetooth adaptörü ayrı satmayı düşünür müsünüz, düşünür iseniz fiyat nedir?
    iyi satışlar...
  • Bu arada adaptörün sıfırı 400 lira değil 229 liraymış hocam digi shop ta :

http://shop.digicom.com.tr/?urun-1483-AS-BT200-BLUE-TOOTH-ADAPTER.html
  • Evet hocam öyle gözüküyor ama stokta yok,Geldiğinde muhtemelen fiyatı artar ben 400'e almıştım 2 sene önce ve cihazı tek satmıyorum maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbr

Evet hocam öyle gözüküyor ama stokta yok,Geldiğinde muhtemelen fiyatı artar ben 400'e almıştım 2 sene önce ve cihazı tek satmıyorum maalesef.

Meraktan soruyorum sizin 2 sene önce aldığınız fiyat mı referanstır satarken yoksa güncel fiyatı mı ? Siz alacak olsanız hangisi mantıklı gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

quote:

Evet hocam öyle gözüküyor ama stokta yok,Geldiğinde muhtemelen fiyatı artar ben 400'e almıştım 2 sene önce ve cihazı tek satmıyorum maalesef.

Meraktan soruyorum sizin 2 sene önce aldığınız fiyat mı referanstır satarken yoksa güncel fiyatı mı ? Siz alacak olsanız hangisi mantıklı gelir?

Bana stokta olan biryerin fiyatı gösterilse orası daha mantıklı olur... Ve sattığım tek ürüne takılmayın siz bu 2 cihazı daha ucuza başkasından alabiliyorsanız durmayın alın ister forumu ister sahibindeni araştırın, seçim sizin.
  • quote:

quote:

quote:

Bana stokta olan biryerin fiyatı gösterilse orası daha mantıklı olur... Ve sattığım tek ürüne takılmayın siz bu 2 cihazı daha ucuza başkasından alabiliyorsanız durmayın alın ister forumu ister sahibindeni araştırın, seçim sizin.

Buyurun 208 TL

http://www.teknolojiankara.com/Products-URUN2080949-pioneer-as-bt200-blue-tooth-adapter.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanhamd

quote:

quote:

quote:

Buyurun 208 TL

http://www.teknolojiankara.com/Products-URUN2080949-pioneer-as-bt200-blue-tooth-adapter.html

İlan güncellendi tekrar okuyun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.