Şimdi Ara

SATILIK Pasaport Kaydı Gerçek kayıt Herşey dahil Ankara 290 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ip5 telefonu kayıt edecektim daha sonra kullanmaktan vazgeçtim telefonu kayıtsız sattım şimdi pasaport kayıt hakkını satmak istiyorum. içinizde şüphe kalmayacak şekilde ank.de buluşup birlikte kaydı yapabiliriz. Ya da önce havale sonra kayıt şeklinde başka illere yapabilirim. Güven eksikliğini gidermek için referanslarımı okuyabilirsiniz kesinlikle sorun yaşamayacağınız bir kayıt...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLoVoLa -- 17 Mayıs 2013; 22:35:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1400 TL Uygunsa mesaj at
  • 300 lira uygun fiyata aliyorsunuz diyorsunda 2 sene garantisini veriyormusun ki sen boyle bisey diyebiliyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

300 lira uygun fiyata aliyorsunuz diyorsunda 2 sene garantisini veriyormusun ki sen boyle bisey diyebiliyorsun?

Yok ben garanti veremiyorum garanti istiyorsan 300-350 tl daha vermen gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLoVoLa

quote:

300 lira uygun fiyata aliyorsunuz diyorsunda 2 sene garantisini veriyormusun ki sen boyle bisey diyebiliyorsun?

Yok ben garanti veremiyorum garanti istiyorsan 300-350 tl daha vermen gerekiyor.

Demek ki fiyat uygun filan olmuyormuş.. Hayırlı satışlar..
  • quote:

quote:

quote:

Sana göre 300 tl garantiye değer başkasına göre değmez ayrıca iphone ların bozulduğunda tamir edilen pek görmedim genelde kullanıcı hatası diye geri gönderiyorlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sana göre 300 tl garantiye değer başkasına göre değmez ayrıca iphone ların bozulduğunda tamir edilen pek görmedim genelde kullanıcı hatası diye geri gönderiyorlar...

Genpa ya 4 tane iphone yolladim abidik gubidik nedenlerden dolayi,hepsinde de sorunu cozup tamiri yapip oyle yolladilar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu tarihte cihazmı getirip satmak akıl karı degil satıcam kar edicem diye canınızdan bezersiniz o para da tat vermez.
  • arkadaş ucak biletini pasaport kaydıyla cıkartmaya çalışmış :D
  • ee geçici kayıtlar patlayınca böyle oldu iyi de oldu bence, milleti kayıtlı telefon diye dolandıranların elinde patladı.Yalnız 290 da harbi yüksek fiyat 290-115=175 tl pasaporta kazık bi fiyat 225 olsa 115 kayıta,10 yol parası felan desek 100 tl net pasaporta bence uygun olurdu.Ne hale düştük yav, memleketimizde telefon alamıyoruz.
  • Pasaport elinizdeyse aliciyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.