Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI- Palit GTX 1660 Ti (Mining Yok, Orijinal Kutu + Fatura, Temiz Kullanım) Satın Al 30 Haziran 2025 11:00 1 1 SATILDI- Palit GTX 1660 Ti (Mining Yok, Orijinal Kutu + Fatura, Temiz Kullanım) Kartın 2. sahibiyim, buradan güvendiğim bir arkadaştan satın aldım. Aldığımda, garantili 1-2 aylıktı. Aralık 2020 Gamegaraj faturalıdır. (isteyene aldığım ilanı iletebilirim)Şimdiye kadar bana hiç sorun yaşatmadı (Şuan hala kullanıyorum). Güncelleme yapacağım için satıyorum. Çok fazla oyun oynadım diyemem günlerce pc'yi açmadığım çok oldu. Hiç minig vb. uğraşım olmadı.Kart temizlemek için dahi hiç açılmadı işlem vb. görmedi. Güvenlik bantları hala üzerinde duruyor. Kutu ve fatura mevcut.Fiyat:SATILDICiddi alıcılar için detaylı fotoğraflar ve testler yapabilirim.Not: İzmir içi elden gelip alınabilir ya da alıcı ödemeli kargo yapabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK- Philips 221V8 21,5" VA 75Hz 4ms FreeSync HDMI+VGA Full HD LCD Monitör [SATILDI] SATILDI- Palit GTX 1660 Ti (Mining Yok, Orijinal Kutu + Fatura, Temiz Kullanım) SATILIK ASSASSIN'S CREED VALHALLA 100 TL SATILIK GTX 1060 WINDFORCE OC 6G (SATILDI)
@Revoir isimli kullanıcıya satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK- Philips 221V8 21,5" VA 75Hz 4ms FreeSync HDMI+VGA Full HD LCD Monitör [SATILDI] SATILDI- Palit GTX 1660 Ti (Mining Yok, Orijinal Kutu + Fatura, Temiz Kullanım) SATILIK ASSASSIN'S CREED VALHALLA 100 TL SATILIK GTX 1060 WINDFORCE OC 6G (SATILDI)