Şimdi Ara

Satılık orjinal ElementCase Vapor4 Extreme007 iPhone4 kılıf 50TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Aksesuar
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık orjinal ElementCase Vapor4 Extreme007 iPhone4 kılıf 50TL

• İlk sahibinden orjinal Element Case Vapor 4 - Extreme 007 metal kılıf. - 50TL

• Resimlerde gözükmeme ihtimaline karşı buraya da not düşmek istedim:

• Düşmeden dolayı kılıfın sol yanının alt kısmına doğru 2 tane tırnak girecek kadar çentik oluştu. Tüm çerçeve boyunca da kılcal çizikler mevcut. Çentiklerden büyük olanı resimlerin birisinde gözüküyor zaten.

• Ürün sadece Apple iPhone4 ile uyumludur. iPhone4S uyumu yoktur (üretici sayfasından alınan bilgi).

• Resimlerde gözüken telefon satışa dahil değildir. Telefonu çevreleyen metal çerçeve satışa sunulmuştur.

• Kılıf yüzünden elektronik marketlerde satılan kaideli hoparlörlere maalesef oturmuyor; çünkü bağlantı noktası çukurda kalıyor. Bununla birlikte Apple'ın telefon ile verdiği 30pinlik bağlantı kablosu ve yine Apple'ın telefon ile birlikte verdiği kulaklığın bağlantılarında hiçbir sorun yoktur. Apple üretimi olmayan aksesuarlar için uyumluluk garantisi yoktur.

• Alt ve üstten yaklaşık olarak 0,6cm*2 = 1,2cm telefonu uzatıyor. Yanlardan ise en geniş yerinde yine yaklaşık olarak 0,4cm+0,6cm=1,0cm telefonu genişletiyor. Lütfen bunu göz önünde bulundurun (ölçümler kırtasiye cetveli ile yapılmıştır). Üretici sitesine göre ağırlığı 19gr'dır.

• Element Case firmasının internet sitesinden, ABD'den getirtilmiştir. Ürünün sayfasına şu bağlantıdan ulaşabilirsiniz:
    Orjinal üretici bağlantısı

• Firmanın ürünleri gerçekten kaliteli imal edilmektedir. Yine kılıf ile birlikte gelen ekran koruyucuyu 2,5 yıldır kullanmaktayım. Zerre baloncuk veya deformasyon bulunmamaktadır.

• Ürün sıfır olarak üretici sitesinde satılıyor mu emin değilim; çünkü kataloglarında gözükmüyor. Google üzerinden yukarıdaki bağlantıya ulaştım.

• Kılıf uçak sanayiinde kullanılan alüminyum malzemenin CNC ile işlenmesi ile imal edilmektedir. Telefonun sol tarafındaki düğmeler bir çukur içinde açıktadır. Üst taraftaki açma kapama düğmesi ise metal bir düğme ile kaplanmıştır. Yine sağ tarafta sim kart yuvasına erişmek için bir açıklık mevcuttur.

• Ürün ile beraber zamanında adıma tanımlanmış olan satış belgeleri de gönderilecektir. Ürünün orjinal olduğu konusunda şüpheniz olsun istemem.

• Ürün ile beraber hediye edilen taşıma kılıfı, temizlik bezi gibi aksesuarları da göndereceğim.

• Satış sebebim yeni bir iPhone5s aldığım ve hali ile artık bu kılıfa ihtiyacım kalmadığı içindir.

Ürünü iade almayacağım. O yüzden alışverişi tamamlamadan önce lütfen aklınıza takılanları sorunuz. Ben kendimce önem verdiğim noktaları açıkça belirtmeye çalıştım. Sizin merak ettiklerinize tüm içtenliğimle cevap vereceğimden emin olabilirsiniz.

Al-sat ticareti yapan bir insan değilim. Bugüne kadar sattıklarım ise hep kendi kullandığım ve ihtiyacım kalmadığı için kalabalık yapmasın diye elimden çıkarttığım ürünlerdir.

Not: Güvenli ticaret tercih edenler için sadece GG üzerinden +%10 komisyon ile satış açabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat goremedim bende orjinal vapor black ops kullanıyorum bunuda alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öztürk35

Fiyat goremedim bende orjinal vapor black ops kullanıyorum bunuda alabilirim

Selam,
    Hocam 100TL istiyorum. Alışık olmadığım bir formatta açıldı zaten ilan.
    Açıklamaların sonunda diğer satış bağlantısı var. Oradaki fiyata komisyon dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Fiyatı 85TL yapmaya çalıştım; ama kimi yerlerde 100TL gözüküyor.
    Son fiyat 85TL'dir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.