Şimdi Ara

Satılık (Orico BTA408 Bluetooth V.4.0 CLASS2 Adaptör)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 29 nisan 2019 tarihli hepsiburada dan aldığım Orico BTA408 Bluetooth V.4.0 CLASS2 Adaptör'ü uzun süredir öyle köşede beklediği için satma kararı aldım.

Yaklaşık 4 ay sonra Eylül 2019 gibi yeni sistemi topladıktan sonra anakartımın Bluetooth özelliğiyle yoluma devam ettim.

Kullandığım zaman zarfında herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Önceki sattğım ürünler gibi yine tertemiz kullandım ve yine kutu içeriğiyle satıyorum.

Garantisi 1 sene daha devam etmektedir alacak arkadaşa hayırlı olsun.

Not:Bluetooth adaptörü xbox one s controller için almıştım sıkıntısız kullandım kol için almak isteyen varsa rahat bir şekilde kullanabilir.

Ürününün sıfırdan şu an tek farkı paketinin açılmış olması onun dışında önceki sattığım pc ürünleri gibi tertemiz.

Ürünün şu anki sıfır fiyatı :118,26 TL
    www.hepsiburada.com
    Orico BTA408 Bluetooth V.4.0 CLASS2 Adaptör Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/orico-bta408-bluetooth-v-4-0-class2-adaptor-p-BD804872?magaza=Hepsiburada

2. el almak istemeyen varsa bu fiyattan bakabilir ölücü arkadaşların mesajları ciddiye alınmayacaktır.

Ürün için istediğim fiyat pazarlıksız 90 TL dir.Kargo alıcıya aittir.İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 20 Haziran 2020; 14:15:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.