Şimdi Ara

Satılık Onda w891v 8.9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Diğer Markalar Kapasite #32 GB #WIFI
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.onda-tablet.com/onda-v891w-8-9-inch-1920-1200-resolution-ips-screen-intel-64-bit-win8-1-tablet.html

Linkte ayrıntılıları yazılan tablet satılıktır. Yanında iPad kılıflarına benzer (klavyesi) bir de kılıfı vardır. Şarj aleti, ekran filmi. Orijinal kutusu yok maalesef. 3-4 ay önce satın aldım. 120 dolar kendi fiyatı. 10 dolar kılıf. Gümrük vergisi + Kargo ile 600 liraya yaklaşan bir fiyatı var. Ben aldığımda biraz daha pahalıydı. Pazarlıksız 350 liraya satılıktır.

- Cihazda herhangi bir sorun, çalışmayan düğme, ölü piksel yoktur.
    - Ekranda çizik yoktur. Varsa da önemli değil, zira ekran filmi var.
    - Kılıfla kullanıldı sürekli, kasada da herhangi bir sorun yoktur.
    - Pili 3-4 saat arasında rahat gidiyor. Hafif işler ile süreyi biraz daha uzatabilirsiniz.
    - Cihaza windows 10 yükledim (upgrade ettim ücretsiz olarak). İsteyenler tekrar windows 8'de dönebilirler ama kullanım keyfi ve hız windows 10'da daha iyi.
    - Bir surface gibi yüksek performans beklememek lazım. Hemen her işi yapar ama işine göre biraz ağır yapar. Netbook'lardan hallice bir cihaz nihayetinde. Bunun dışında kitap okumadır, internet, film gibi işleri sorunsuz yapıyor.
    - Dokunmatik olarak da herhangi bir sorunu yok. Mükemmel bir hassasiyeti yok ama mevcut durumda yapamadığım hehrangi bir iş olmadı.
    - Cihazın garantisi haliyle yok.
    - Pazarlıksız 350. Kargo alıcıdan. Samsun'da yaşıyorum.

not: çektiğim bazı fotoğraflar da var, yüklemek istiyorum ama sitedebir problem var sanırım. şunu yayınlayayım da, bir ara tekrar denerim. kozmetik olarak gözü kapalı 9/10 alır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Satılık Onda w891v 8.9 Satılık Onda w891v 8.9 Satılık Onda w891v 8.9 Satılık Onda w891v 8.9 Satılık Onda w891v 8.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simbolmina -- 25 Eylül 2015; 17:19:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.