Şimdi Ara

SATILIK Olympus 75mm f/1,8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1,5 ay önce İstanbul'dan aldım, kutusu faturası Türkiye garantisi mevcuttur, sıfır gibidir, optik kozmetik herhangi bir sorunu yoktur, kutusundan açar açmaz massa uv filtre takıldı

m43 sisteminin en iyi lensi seçilmiştir, sıfırı şu anda Türkiye'de hiçbiryerde stoklarda yoktur ve sıfır fiyatı 2500 TL'dir.

Set değişikliği sebebi ile satışa sundum, Olympus M.Zuiko 45mm f/1,8 veya Panasonic 25mm f/1,4 lensler ile takas düşünebilirim, fiyat farkı takas durumunda görüşülür. Alanı pişman etmeyecek ve fiyatını kuruşu kuruşuna hak eden bir lenstir, zaten bu lensi bilen alır. Olympus ve Panasonic bütün m43 sistemi makinelere uygundur.

Fiyat: 2100 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Ubeyd* -- 8 Eylül 2013; 13:01:00 >

• Ubeyd kardesim teklifini dusundum 45mm i elden cikarmak istemiyorum. Eger burda satilmazsa az iskontoyla ikisine birden talip olurum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cortextm kullanıcısına yanıt
    Size her zaman kapılar açık abi başım gözüm üstüne :)
  • 17mm satılmıştır, 75mm güncel
  • 75mm satılmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Ubeyd*

75mm satılmıştır

Evet satılmıştır ve benim tarafımdan alınmıştır :) Ubeyd gerçekten çok güvenilir bir arkadaştır; malını satmak için uğraşmaz ısrar etmez, yalnızca size uyuyorsa teklif sunar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ce7431

quote:

75mm satılmıştır

Evet satılmıştır ve benim tarafımdan alınmıştır :) Ubeyd gerçekten çok güvenilir bir arkadaştır; malını satmak için uğraşmaz ısrar etmez, yalnızca size uyuyorsa teklif sunar.

Teşekkür ederim usta kendim birisinden birşey alırken nelerin olmasını istiyorsam o şekilde ben karşımdakine davranmaya gayret ediyorum, güle güle neşeli mutlu günlerde kullanın o harika lensi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon EF-S 10-22mm f:3.5-4.5 USM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ce7431

quote:

75mm satılmıştır

Teşekkür ederim usta kendim birisinden birşey alırken nelerin olmasını istiyorsam o şekilde ben karşımdakine davranmaya gayret ediyorum, güle güle neşeli mutlu günlerde kullanın o harika lensi

Teşekkürler :) Söz dikkatli kullanıcam -artık o kadar söyledi ki durum SÖZ e kadar geldi :D - Kardeşim benim :)) Tam fotoğrafçı adam! Kim lensine evladı gibi davranır o derece..

• ce7431 C kullanıcısına yanıt
    Hakkaten öyle, sanki kızımı gelin verdim size öyle hissediyorum
  • quote:

Hakkaten öyle, sanki kızımı gelin verdim size öyle hissediyorum

Daha kullan(a)madım biliyorsun, abi geri gönderim mi? :)) Kargo su da benden valla.. Ya bitirelim şu 75mm muhabbetini ya da valla al gönderim göz değmesin
    Hayırlı uğurlu olsun :D nice ödüllü fotoğraflar çekersiniz umarım onunla
  • quote:

Hayırlı uğurlu olsun :D nice ödüllü fotoğraflar çekersiniz umarım onunla

Bir karikatür de sabit adam Sami vardı o geldi aklıma :) "Ailemi çeksem yeter.." :)) - İnşallah kardeşim -
    http://www.erkanaydemir.com/ben-tek-gulerim/

• quote:

http://www.erkanaydemir.com/ben-tek-gulerim/

hehe :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.