Km/lt'yi lt/100km'ye çevirme?
Merhaba, 1.6 multijet emotion plus linea, yeni aldım, bilgi ekranında anlık tüketim ortalama tüketim gibi değer km/lt cinsinden gösteriyor, bir an 25 lt falan görünce aklım çıktı :) bunu lt/100km cinsinden göstermesi için hangi tuşlarla nasıl ayar yapmak lazım, biraz kurcaladım ama yapamadım.
Bir de şöfor ve yolcu emniyet kemeri takılı olduğu halde kemer ikazı veriyor, arabayı durup çıkarıp arkadan bağladım kemerleri ikaz vermedi, bunun sebebi ne olabilir ki, hareket halinde kemer takıldığı için olabilir mi?
Orient Bambino "Made in Thailand" Orjinal mi?
Herkese hayırlı günler
Resmi satıcıdan faturalı Orient Bambino saat aldım uzun araştırmalar sonucu. Ancak inceleme videolarında gördüğüm saatlerde hep Japan Movt yazıyordu, benim aldığım saatte ise bu yazmıyor, Made in Thailand yazıyor
Net bir bilgi bulamadım, distribütör firmaya yazdım geri dönüş olmadı, saat inceleme sayfalarına yazdım cevap veren olmadı. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Şöyle diyenler var: Japan Movt demek aslında kelime oyunu, mekanizma Japon ama üretim tesisi Japonya dışı olduğu zaman böyle yazıyorlardı, kullanıcı kıllanmasın diye de Japan Movt yazıyorlardı.
Bu bilgiye göre Orient firmasının Tayland'da üretim yaptığını yazması ile Japan Movt yazması arasında fark yok. Ama eğer kalite farkı varsa, ya da düşünmek istemiyorum ama çakma saat ise iade yollarını mı denemeliyim? (Ki saatin çakma olduğuna dair en ufak bir hata göremedim, bayağı üst kalite işçilik)
|
Otomatik Vites Boşa Çıkması
|
İşsizlik Maaşı
|
Egzos Susturucuları ve Rölanti
|
GM5 Plus Telefon Çekmeme Sıkıntısı
|
1998 Opel Omega 2.5 V6 Nasıldır?
|
Megane 2 Rölantide Kararsızlık
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.466
İkinci El Bölümü Mesajları: 213
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 941)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 206 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0