Şimdi Ara

SATILIK OCZ DDR2 PC2-6400 / 800 MHz / CL 3 / FlexXLC Edition / Dual Channel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    "OCZ DDR2 PC2-6400 / 800 MHz / CL 3 / FlexXLC Edition / Dual Channel" ramler satılıktır. 800mhz'de cl3 olarak çalışan ve harika bir overclock performansı sağlayan bu ramleri kaçırmayın! FLexXLC serisi OCZ'nin özel üretimi olup, üstün performans sağayan ramleridir. Gerçekten çok şık satmaya kıyamıyorum ama paraya ihtiyacım var şuan için. Ancak ramlerimden zaten zor ayrılacağım için pazarlık düşünmüyorum.

OCZ'nin gözbebeği FlexXLC Ramler, Reaper ramlerden daha iyi CL değerlerine sahiptir ve daha performanslıdır. (İkisini de kullandığımdan biliyorum.)
    Bu RAM'leri kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Çünkü bulması hiç de kolay değil.

Ürün çok temizdir. Yalnızca hava soğutmayla çok kısa bir süre kullanılmıştır. Ürünler İzmir Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Alacak olan arkadaşa fatura fotokopisi ile birlikte gönderilecektir.

"İstediğim fiyat:90TL"

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_cl_3_flexxlc_edition-eol

Yalnızca İzmir Balçova'dan elden teslim yapabilrim. Diğer yerlere kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere kargo yapılır.

2GB Dual Channel EPP Kit - 2 x 1024MB
    800MHz DDR2
    2.4V�da 3-4-4-15 (CAS-TRCD-TRP-TRAS)
    Sıvı kanallı özel parlatılmış alüminyum soğutma bloğu (1/4 boru kullanır)
    Unbuffered
    240 Pin DIMM
    Ömür Boyu Garanti
    EVP (Artırılmış Voltaj Koruması) � 2.35V +%10
    Ürün Kodu : OCZ2FX800C32GK

SATILIK OCZ DDR2 PC2-6400 / 800 MHz / CL 3 / FlexXLC Edition / Dual Channel

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkarci -- 19 Ocak 2009; 23:15:06 >

• Güzel ram. Hayırlı satışlar...
  • sanki siz birbirinizi tanıyorsunuz galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: eko35/5

sanki siz birbirinizi tanıyorsunuz galiba

Seni de tanıyoruz dostum
  • Gayet şık görünüyor. Performansı da araştırmalarım sonucu pozitif yönde. Ramler benim olsa, ben de satmaya kıyamazdım
    pm attım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLmrCh

Gayet şık görünüyor. Performansı da araştırmalarım sonucu pozitif yönde. Ramler benim olsa, ben de satmaya kıyamazdım
    pm attım...

Daha iyisini almak için satılabilir. Daha iyisi varsa tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekirtaskin -- 13 Ocak 2009; 19:26:53 >
  • cl 3 görünce 3 3 3 die gidiyor sandım....

zaten 2.4 voltta aşırı....

ama bir an vay be bole ram üretilmiş mi dedim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer Tuğrul -- 14 Ocak 2009; 7:40:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer Tuğrul

cl 3 görünce 3 3 3 die gidiyor sandım....

:D
    3-3-3 ne öyle fotograf çektirir gibi

Bu ramler için 2.4 V aşırı değildir. Herkes o yanılgıya düşüyor. Ama bu ramlar onlar kadar ısınmıyor gerçekten. Çünkü gerçekten övgüye değer bir soğutucuya sahip.

(OCZ'nin kendi belirttiği: EVP (Artırılmış Voltaj Koruması) � 2.35V +%10 ) Yani bu RAM'lere daha yüksek voltajlar dahi vermek mümkün. Günlük kullanımda diğer ramleri çürütecek olan 2.45V'u bu Flex'lere rahatlıkla verebilirsiniz. Su soğutmasıyla 2.60V, iyi hava soğutmasıyla 2.50V forumlardaki günlük kullanım değerleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkarci -- 14 Ocak 2009; 14:54:39 >

• Sogutucu Çok güzelmiş.Ramlerden Ayrılabiliyormu. içine başka ram takılabilirmi?
  • Ramlerden ayrılmıyor. Bütünleşmiş bir vaziyette
  • ayrılsaydı sogutucuyu almak isterdim. gerçekten güzel ramlermiş. hayırlı satışlar.
  • Bir ara kullandım bu ramleri. Bende izmir vatandan almıştım. Güzel performanslı ramler uygun sistem ile 5 5 5 15 de 1150 mhz sorunsuz çıkardım kullandım. Şimdi dominator var. Satmamış olsaydım almayı düşünürdüm. Fiyat çok gelebilir fakat zamanlamalarını göz önünde bulundurduğunuzda değerinde bir fiyat istenmiş. Alıcısı gibi satıcısı az olan güzel ürünlerden birisi benim için..

Hayırlı satışlar
  • Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
  • Selam. Bende Reaper var, 3-4-4-15, bunlarla yan yana kullanabilir miyim, Flex'lerin soğutucuları çok kaba göründü gözüme, sığmama gibi bir durum olabilir mi?
  • bende de aynı kitten var ve nezamandır 4gb a çıkmak istiyordum, pm ve mail attım görüşelim, saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamanshaman

Selam. Bende Reaper var, 3-4-4-15, bunlarla yan yana kullanabilir miyim, Flex'lerin soğutucuları çok kaba göründü gözüme, sığmama gibi bir durum olabilir mi?

Evet bu ramlerin sokete sığmama gibi bir durumu yok. Reaper ramlerinizi şayet 3-4-4-15 olarak kullanabiliyorsanız bu ramleri de aynı değerlerde kullanabilirsiniz.
  • Umarim hala elindedir. PM attim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

cl 3 görünce 3 3 3 die gidiyor sandım....

hakkaten bende bi an dumur oldum ama sonra devamını görünce insan bi daha dumur oluyo direk atılıyodum ver ramleri bana diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.