Şimdi Ara

SATILIK NINTENDO DS LITE ( SİYAH) + OYUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -1,5 haftalık Nintendo Ds LITE ( Siyah Renk)
    -Mario 64 Ds
    -Fifa 2006 Ds

3' ü 470 ytl. pazarlık yok. Ds i sıfırdan ayırt edebilene oyunlar bedava:PÖlü piksel cizik vb hiçbirşey yok. Almanyadan geldiği için garantili değil. varda almanyaya gönderip yaptırırsınız kölnde:D
    oyunlarda cok temiz. msnden konuşalım: jem_jem@msn.com

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • Mario64 gitti beyler. Fifa ile Ds LITE ın fiyatı 430 a düştü. isteyenler msnden ekleyebilir. Ds LITE ı cam den gösterebilirim. sıfırdan farksız. zaten 1-2 kez oynadım. Garanti olayını sadece ölü piksel cıkınca kulllandığınızdan ve bu alettde ölü piksel olmadığından bence garantisi olmaması eksi değil. Zaten almanyadan aldığım fişi de vericem . birşey olursa yollayabilirsiniz.

• dostum sen ciddimisin bu fiyatta?naptın kardeş ya biraz piyasaya bakar insan:) bak sana ne kadar pahalı sattığını gösteren bir kaç örnek:) :
    öncelikle gittigidiyor a bi göz at derim orda hem 2.el hemde sıfır var:)
    hadi gittigidiyor u geç d&r da teknosa da ürün SIFIR tr 2 yıl garantili 399 ytl kardeş..megavizyona gidersen de (ki geçen ben aldım) yanında brain training oyunu ile birlikte 399 ytl..ve yine 2 yıl garantili ve SIFIR..
    unutma ki senin ürün 2. el (ne kadar temiz olursa olsun kullanılmış en azından paketi açılmış ve sonuçta 2.el) ve garantisi bile yok..
    örneğin burda megavizyondan alsam ve üstüne bir de oyun alsam(gg de SIFIR oyunlar 50 60 ytl) ürünlerim hem garantili hem de sıfır olur ve yine de 470 ytl ödemem..bence fiyatını bir daha gözden geçir ve yeniden düşün..bu fiyata o alete alıcı bulman zor..bu benim fikrim dostum tamamen yapıcı olmaya çalıştım yanlış anlama kırdıysam özür dilerim..yine de sen bilirsin..teşekkürler..
    ayrıca şimdi okudum garantisi okadar çok durumda işe yarıyor ki sadece ölü piksel olduğunu nerden çıkardın?ben eski ds imi 2 kere yenisiyle değiştirttim d&r dan aldığım..ve nedeni çok kullanımdan ötürü ekranın ince ince çizilmesi..diğeri de pilinin ömrünün azalması..
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 13 Ağustos 2006; 20:03:03 >

• :D valla pil ömrünün kısalması ve ekranın çizilmesi tamamen kullanışla alakalı olduğundan , olanları garanti kapsamına almaları konusunda şanslısın bence. çünkü hatalı kullanım garanti kapsamında değil. ekranın çizilmesi nasıl garanti kapsamına alınıo?:D sana verdikleri ds in ekranı daha mı hassasmı?.pil ömrünün düşçeğide zaten kullanma kitapçığında belirtilmiş. 50 60 milyonada oyun yok bimekslerde. sadece o civarda brain training var sanırım. bn şimdilik abartı bi şekilde düşürmem fiyatı. istemeyenler gittigidiyordan alabilir. yinede önerin için saol. darılmazsın umarım cvp vermeme. bu arada yokmu müşteri?

• fifa da gitti beyler. ds lite için son fiyat 360 ytl.

• yok dostum ne darılması..oyunlar konusunda haklısın belki ama gittigidiyorda 60 a filan bayağı bi oyun var..bu arada ds lite gerçekten harika bir konsol arkadaşlar 360 ytl de çok diye düşünmeyin hakikaten 2.eli o civarda bir fiyatı hak eder..ben de aldım ds ten çok daha üstün bir konsol ve hatta bence tasarım harikası:)tuşlarının kullanımından görünümüne kadar..ds ten çok daha parlak ekranı psp im de var 2 sini karşılaştırdım ekran ışık ayarlarını sonuna kadar açıp ve ds lite ın daha parlak..bence cidden kaçırmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 14 Ağustos 2006; 17:32:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklısın aykhut!beyler karar sizin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.