Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık MSI Radeon R7 240 Satın Al 19 Nisan 2017 20:36 1 1 Satılık MSI Radeon R7 240 MSI R7 240 ekran kartımı zevk olsun diye aldım ve zevk olsun diye satıyorum. Neden zevk olsun diye soracak olursanız söyle anlatayım. Dell inspiron 530 marka eski makinemin 300w PSU su var ve dediler ki en iyi senin bilgisayarına R7 240 olur ama o gun Asus Geforce GTX 750 TI Strix den haberim yoktu. Kimsede bunu soylemedi ve arastırmalarım sonucunda 300w kullandığını gordum. Tabiki daha pahalı ama olsun param var. Bu kartıda zevk olsun diye satıyorum satmasamda olur. 25.2.2017 de izmir olbimden 200 kusure aldım faturası mevcut ve 180 e satıyorum. Pazarlık takas yok izmirden gelin gorun oyle alın. Kesinlikle oynama OC yapılmıs kart degil ki soyle anlatayım MSI cd sindeki driverı dahi kurmadım. Sanırım o driverlarda OC yapma programı varmıs. Sevmem gereksiz program kurmayı araclardan saga tıklar surucu guncelle der oyle kurarım. Kart temiz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 0 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Corsair 140mm Renksiz ve Işıksız Alınık Fan Satılık Call Of Duty Modern Warfare Satılık Asus GTX 750 TI Strix Satıldı.