Şimdi Ara

SATILIK MSI NX8800GTS T2D512E-OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    23.09.2008 FATURALI ÜRÜNDÜR VE GARANTİSİ HALA DEVAM ETMEKTEDİR. SORUNSUZ ŞEKİLDE BU ZAMAN KADAR KULLANDIM, ZAMANINDA OYUN İÇİN ALMIŞTIM ŞU ANDA ESKİSİ GİBİ OYUN OYNAYAMADIĞIM İÇİN KARTI SATIYORUM :)). RESİMLERDE DE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ FULL KUTU VE İÇERİĞİ İLE BERABER GÖNDERİLECEKTİR. GERİ İADESİ YOKTUR, ALMADAN ÖNCE AKLINIZA TAKILAN HER TÜRLÜ SORUYU LÜTFEN SORUNUZ.

fiyat 180 TL dir. Pazarlık ve Takas teklif etmeyiniz.

NOT: Arkadaşlar kart hiç bir şekilde garantiye gitmemiş, arıza vs. olmamıştır, bilginize
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 31 Mart 2009; 9:24:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• geri iadesi yoktur kısmı ilginc olmus iyi satıslar
  • İlginç olan ne anlamadım PM cevaplandı satışa devam. Sonuçta geri alacağım kartı satmak istemem heralde.... Kartın problemi olmadığını söyledim her şeyi açık açık yazdım...

• oo hemde pendikte. şu maaş bi yatsa
  • yaw arkadasım bise dicem su verdigi oyunu yükledinmiher zaman oynamak istemişimdir onunasip olmadi lord of rings
  • yok hocam pm den once atılmıs o mesaj saatlerine bakabilirsiniz ürün ü baska sitede de takip ettim güvenilrlik ile ilgili bir sorun degil
    bu sitede pek karsılastıgım bir durum degil ondan yazmıstım yanlıs anlama olmasın baska bi durum olsa size pm atmam zaten vazgecme nedenim i acıkladım
    gerçi vazgecmiş degilim de pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkaniq -- 31 Mart 2009; 10:52:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anektot

yaw arkadasım bise dicem su verdigi oyunu yükledinmiher zaman oynamak istemişimdir onunasip olmadi lord of rings

O oyunu zarfından bile çıkarmadım Eğer yanlış bilmiyorsam 15 günlük netten deneme süresi var

quote:

Orjinalden alıntı: volkaniq

yok hocam pm den once atılmıs o mesaj saatlerine bakabilirsiniz ürün ü baska sitede de takip ettim güvenilrlik ile ilgili bir sorun degil
    bu sitede pek karsılastıgım bir durum degil ondan yazmıstım yanlıs anlama olmasın baska bi durum olsa size pm atmam zaten vazgecme nedenim i acıkladım
    gerçi vazgecmiş degilim de pm

Tamam hocam sorun yok PM ni cevapladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 31 Mart 2009; 12:17:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi pm yollayalım...
  • durum nedir? :)
  • PM cevaplandı

• benim pm arada kaynadı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: witchdoctor

benim pm arada kaynadı mı?

CEVAPLANDI

• Şu anda @melyyh adlı arkadaşla pendikte görüşme ayarlıyoruz. Görüşme sonucunda konuyla ilgili güncelleme yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 31 Mart 2009; 15:59:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: darbelux

Şu anda @melyyh adlı arkadaşla pendikte görüşme ayarlıyoruz. Görüşme sonucunda konuyla ilgili güncelleme yapılacaktır.

güncellemeyi ben yapıyim ; Kart tarafımdan alınmıştır..
  • Hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle, güle güle kullan kardeşim

• ahh ahh bi tc kimlik no ugruna gitti kart parayı bugun toparlamıstım nasip ikinize de hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkaniq

ahh ahh bi tc kimlik no ugruna gitti kart parayı bugun toparlamıstım nasip ikinize de hayırlı olsun

Güzel kardeşim benim TC kimlik numaramı ne yapacaktın acaba çok merak ettim, doğrusu TC kimlik numarasını bu şekilde veren arkadaş var mıdır bilmiyorum, her neyse hayırlısı böyleymiş sonuçta kart satıldı güzel bir alışveriş oldu ayrıca @melyyh adlı arkadaşımız tanıdığıma da çok memnun oldum bu olay sayesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 1 Nisan 2009; 14:15:28 >

• hayırlı olsun arkadaşlar
  • Güzel fiyat her iki tarafada hayırlı olsun...
  • bu kartın aynısından bende de var müthiş bi karttır alan pişman olmayacaktır aksine satan arkadaşa müteşşekül olacaktır hayırlı uğurlu olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.