Şimdi Ara

Satılık Asus B450 Tuf Pro Gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
4
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #MSI Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Asus B450 Tuf Pro Gaming

Msi B550 Gaming Edge Wifi

2020.11.11 tarihinde alınmıştır, 10 AY GARANTISI MEVCUT

Ürün sorunsuzdur, kutu içeriği tam olarak kutuyla beraber mevcuttur ,faturası da vardır.

Sadece wifi antenlerinden biri kırık gelmişti vakit bulup garantiye yollayamadım, bu hafta içi direk olarak garantiden temin etmeye çalışacağım. Olmazsa garanti başvurusu yapacağım bir şekilde bu sorun çözülür çünkü aldığımda öyleydi. Ben o şekil wifi kullandım bir sorun yaşamadım ama satmadan çözmeye çalışırım.

Ürün özellikleri link : https://www.epey.com/anakart/msi-mpg-b550-gaming-edge-wifi.html

Ben 3700x ile kullandım, üst düzey bir anakarttır. 5xxx ryzen işlemcileri direk desteklemektedir.

Fiyat satıldı

Asus B450 Tuf Pro Gaming

2. El olarak dhden bir arkadaştan almıştım, fakat bugün itibariyle ilanlara koyacakken fark ettim ,1 sata girişinin plastiği düşmüş, aldığımda mı öyleydi bilmiyorum ama bulamadım evde, yani sata girişlerinin birine plastik geçirilmesi gerek.

Ürünün 20 gün garantisi daha var, mail atacağım desteğe eğer yapılırsa sorun yok, yapılmazsa o parçadan bulup takmak lazım elektrikçiler de yapabilir. 2.Resimde kırmızıyla işaretledim

20 Gün garantisi var, full kutulu içeriği tam ,3600x ile kullanıldı ve bios güncelleme ile 5xxx destekliyor

Fiyat 1900 tl

Msi B450 Gaming Plus Max : SATILDI

13.03.2020 Vatandan alınmıştır ,sorunsuz temizdir, kutu fatura tam içerik mevcuttur. 2 ay garantisi kalmıştır. VRM kalitesi yüksektir, bios güncelleme ile 5xxx destekler, 2700x ve 3800x ile kullanıldı yüksek işlemcilerde başarılı bir karttır.

FİYAT : FORUM DIŞI SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Kasım 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• İyi satışlar,

Hocam kuru bir diş fırçası yardımıyla bir tozunu alın , kart kum fırtınasından çıkmış gibi. Elektronik bileşenler için toz hem ekstra ısı hemde nemle birleşirse kısa devre sorunları yaratabilir bilginize.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kings Never Die kullanıcısına yanıt

Fiyat revize edildi ,foruma giremedim 3 -4 hafta ,tekrar günceldir.

Aslında o kadar toz yok, fotoğrafta öyle çıkmış ,fazla bir toz yok kartın üzerinde zaten 1 senedir poşetinde bekliyor. Kullanım süresi de max 3 aydır

• Merhabalar 3000₺ düşünür müsünüz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba b550 satıldı forum dışı

• Hayırlı olsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.