Şimdi Ara

SATILIK MSI GTX1080 GAMİNG X PLUS+ 2500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kahramanmaraş İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Msı gtx 1080 gaming x plus 11gpbs vatandan alınma kutulu faturalı ve 18 aya yakın garantisi var kesinlikle minning kartı değil 4k monitörede çok az kullanıldı.anakart ram ve cpu satildigi icin detayli test yapamam artik.sistemi yukseltecektim ama cocugumun rahatsizligindan dolayi tum sistemi satiliga cikardim.takas yoktur.2500tl fiyat biciyorum.kasa psu ve hdd ler ile 120gb ssd de satiliktir.ayrica 4k monitorde satiliktir.hepsi icin pmden ulasabilirsiniz

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-gtx-1080-gaming-x-plus-627425747/detay/

NAZAR BONCUĞU NİYETİNE BİR TANE ARTİFACHT VAR BASİTÇE MİNNİNGDE KULLANILMADIĞINI GÖSTERİR BU TEST...minningde kullanılsa 4-5 ay emin olun 300mhz bile diyemezdi bellekleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _İZ BIRAKAN_ -- 5 Ocak 2019; 19:29:31 >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler hocam Atipik otizm belirtileri var sukur oda ilgiyle gecici.karti satacagim ama pc almak zorundayim isim geregi (okul muduru) hafta sonu rezil oldum sinirim bozuldu milli egitim is yaptirinca hafta sonu ve aksamlari. ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.