Şimdi Ara

Satılık MSI 990FXA-GD80 & AMD Phenom II X6 1090T (SATILMIŞTIR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Öncelikle herkese iyi günler;
    4 ay kadar önce vatan bilgisayardan almış olduğum işlemci ve anakartımı satışa çıkarmış bulunmaktayım.Ürünler ilk gün alındığı kondisyonunda muhafaza edilmiş olup kesinlikle en ufak ne kutularında ne de kendilerinde eksiklik veya estetik yönden farklı algılanabilecek durumları yoktur.Her ikside kutusunda eksiksiz kutu içerikleri ve faturaları ile birlikte teslim edilecektir.Çalışma hayatı sebebi ile fazla kullanılmamış olup her iki üründe tertemizdir stok soğutucu hiç bir şekilde kullanılmamış işlemci h80 sıvı soğutma ile kullanılmıştır ürünler mağazadan nasıl alınıyor ise kutuları,poşetleri,sarmalları her şeyi ile üstündeki etiketlerine kadar sıfrı görünümündedir.Burada uzun uzun elektronik eşyaları ne denli özenli kullandığım ile ilgili veya kargolarken paketleme işlemini ne denli özenle gerçekleştirdiğime dair bir şey yazmayacağım.Daha önceki ilanlarıma veya alış-verişim olan arkadaşlara sorarak öğrenebilirsiniz.Yalnız kutu içeriği bu denli özenli ve nizami saklanan elektronik ürünlerin kullanımınında o denli özenli yapılmış olacağı bilgisini belirtmeden geçemeyeceğim.Resimleri yeterli bulmayan arkadaşlara istedikleri açılardan istedikleri noktaların fotolarını özelden yollayabilirim.Herkese saygılar sevgiler.Her şey gönlünüzce olsun.

LÜTFEN TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ.

600 TL

KARGO ÜCRETİ TARAFIMA AİTTİR.

SANAL PAZAR 12 TAKSIT IMKANI

(532) 330 11 21 Cep numaram

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayden_s -- 6 Mayıs 2012; 14:13:45 >

• bu fiyata f/p ürünleri çok güzel ürünlerhayırlı satışlar
  • hayirli satislar.
    ayni ikiliyi kullanmaktayim gercekten cok uyumlu bir ikili diyebilirim. fiyat ise cok iyi
  • Naçizane görüşleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar inanın bende çok memnunum sırf değişiklik hevesi ile öle bi gözümü karatıp koydum umarım üzülmem satıldıktan sonra.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayden_s -- 30 Nisan 2012; 12:51:37 >
  • Nerde kalmıştık?
    Satışa devam
  • fiyat cok iyi ama eminim sinir eden teklifler geliyordur intel kullanan birisi olarak kesinlikle söyleyebilirimki, phenomlar daha 2 sene işlemci ihtiyacı hissettrmez.
  • Vallahi dostum ben de anlayabilmiş değilim dedim ya mağazadan alınmış gibi daha jelatinleri üstünde her şeyiyle sıfır gibi ya milletin parası çok aynı kondisyondaki ürünü fazla fazla verip alma niyetinde ya da söylediklerimin doğruluğuna inanan yok ki en büyük ispatı referanslarım ya da ihtiyacı mı yok kimsenin ne?

Bir de bundan önceki satışlarımda hep daha detaylı içerik ve görsel hazırlamış olduğumdan sanki bu da sebep olmuş gibi bi kanı oluştu vakit bulduğum an güncelliyicem ilanı.

Vakit ayırıp paylaşımda bulunduğun için ayrıca teşekkür ederim.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayden_s -- 2 Mayıs 2012; 17:48:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    [SATILDI] FX 4100, MSİ 970A-G43
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VALLA BU FİYATDANDA SATILMIYORSA FORUM TAMAMEN ÖLMÜŞ DEMEKTİR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

VALLA BU FİYATDANDA SATILMIYORSA FORUM TAMAMEN ÖLMÜŞ DEMEKTİR...

Vallahi dostum ben de artık şaşırıyorum diyicekte sözüm kalmadı daha jelatinleri üzerinde pırıl pırıl kutusu kutu içeriği olsun çok az kullanılmış olması olsun diğer bi ilanımda da yazdım çok değişti bu forum ahalisi eskiden çok titiz çok daha bu işlerden anlayan insanlar vardı şimdi çoluk çocuktan geçilmiyo adamın mantığı 50 tl ucuz olsun,faturası,kutusu olmasın kutu içeriği eksik olsun garantisiz olsun ama 50 tl ucuz olsun kar sayıyo adam onu kendine en az 300 isterlerken ben çok ucuza 250'e alıyorum diyo ki ben bunların gerçekten güven ve maddi kazanım getireceği ve kimsenin üzülmeyeceği düşüncesi ile satışlarımı yapmaya çalışıyorum ürünlerime o titizlikle yaklaşıyorum gerek kullanırken gerek kutusu vidası sarmalına kadar çok itinalı bi şekilde yaklaşıyorum ve saklıyorum istiyorum ki insanlar daha ucuza sıfır hizmet alıyormuş gibi özel hissetsinler kendilerini ve benimde satışım daha da kolay bi hale gelsin ama yok insanlar artık bunlara değer vermiyo ki gelip bana ben makine toplıyıcam imkanım yok desin ben o 50 tl'yi hediye edeyim ama adam geliyo şahane sistemler toplamış şimdiye kadar dükkanına bakıyosun 500 tl fiyatı olan şeye 480 tl fiyat biçmiş seninle bi pazarlık yapıyo görsen o dükkanda satış yapan o değil sanki.Kaldı ki kargoyu da ben karşılıyorum.

Vallahi ben çok iddalıyım benden aldığı üründe mağazadan aldığı ürünü kıyaslasın poşeti sarmalı vidası jelatinleri kutusunda en ufak bi deformasyonu olan ürün olsun ibreti alem olsun diye parasını geri verip yakıcam videosunuda siteye yükliyicem.

Kızdım yazdım okuyanda okumayanda sağolsun.
    Saygılar her şey gönlünüzce olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayden_s

quote:

Vallahi dostum ben de artık şaşırıyorum diyicekte sözüm kalmadı daha jelatinleri üzerinde pırıl pırıl kutusu kutu içeriği olsun çok az kullanılmış olması olsun diğer bi ilanımda da yazdım çok değişti bu forum ahalisi eskiden çok titiz çok daha bu işlerden anlayan insanlar vardı şimdi çoluk çocuktan geçilmiyo adamın mantığı 50 tl ucuz olsun,faturası,kutusu olmasın kutu içeriği eksik olsun garantisiz olsun ama 50 tl ucuz olsun kar sayıyo adam onu kendine en az 300 isterlerken ben çok ucuza 250'e alıyorum diyo ki ben bunların gerçekten güven ve maddi kazanım getireceği ve kimsenin üzülmeyeceği düşüncesi ile satışlarımı yapmaya çalışıyorum ürünlerime o titizlikle yaklaşıyorum gerek kullanırken gerek kutusu vidası sarmalına kadar çok itinalı bi şekilde yaklaşıyorum ve saklıyorum istiyorum ki insanlar daha ucuza sıfır hizmet alıyormuş gibi özel hissetsinler kendilerini ve benimde satışım daha da kolay bi hale gelsin ama yok insanlar artık bunlara değer vermiyo ki gelip bana ben makine toplıyıcam imkanım yok desin ben o 50 tl'yi hediye edeyim ama adam geliyo şahane sistemler toplamış şimdiye kadar dükkanına bakıyosun 500 tl fiyatı olan şeye 480 tl fiyat biçmiş seninle bi pazarlık yapıyo görsen o dükkanda satış yapan o değil sanki.Kaldı ki kargoyu da ben karşılıyorum.

Vallahi ben çok iddalıyım benden aldığı üründe mağazadan aldığı ürünü kıyaslasın poşeti sarmalı vidası jelatinleri kutusunda en ufak bi deformasyonu olan ürün olsun ibreti alem olsun diye parasını geri verip yakıcam videosunuda siteye yükliyicem.

inan haklısın o kadar alakasız teklifler yapılıyor ki insanın forumda birşey satası gelmiyor . gel vazgeç bu sevdadan ve sonuna kadar kullan şu ikiliyi bence

bende senin gibi değiştirsem mi diye düşünmüyor değilim ama kısmet işi birazda... umarım gönlünce dilediğince satabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: opelgt

quote:

Orijinalden alıntı: bayden_s

quote:

inan haklısın o kadar alakasız teklifler yapılıyor ki insanın forumda birşey satası gelmiyor . gel vazgeç bu sevdadan ve sonuna kadar kullan şu ikiliyi bence

bende senin gibi değiştirsem mi diye düşünmüyor değilim ama kısmet işi birazda... umarım gönlünce dilediğince satabilirsin...

Dostum güzel temennilerin için öncelikle teşekkür etmek isterim sana.

Vallahi dedim ya çokta memnunum aslında ama ben de böyleyim rahat duramıyorum bi şeyi kafaya takınca illa olucak değişiklik istiyorum biraz uğraşıyim kafamı dağıtıyim sök tak yeni bi şeyler ekle sıkıntılı bi dönemimdeyim birazda bilgisayara yöneliyim en iyisi dedim keyif veriyo bana he doğrudur yanlıştır yaptığım onu tartışmıyorum takdir sizin ama dedim ya değişiklik işte o yani başka bi şey değil de ben zaten alıcam alıcağımı h.sonunu bekliyorum kaldırıcam bunları da kutusuna öyle durucaklar isteyen gitsin daha kötü kondisyondaki ürünleri aynı fiyattan ya da 50 tl altına alsın benim daha sıtkım sıyrıldı hayır forum fiyatlarını bilmesem ulan diyicem çok mu istiyorum ama bakyorum adam alt segment sıfırı 240 olan karta 220 istemiş biri bir önceki çipset anakartın içinde olduğu bi pakete bi dünya para istiyo bak gör ama o adamların malı satılır bu kalır adam bide pişkin pişkin herkesi şikayet ederim kimse yorum yazmasın diye milleti tehdit ediyo tavra tutuma bak hey Allahım kimlere kaldı forum bizim insanımız bundan anlıyo heralde artık 3-5 kişi de altına sırf post kasmak için düşünmeden aslansın kaplansın süper satıcı falan bu nasıl bi satıcı zihniyeti ben tekrar söylüyorum benim malım satılsın illa değil benim amacım ama son derece titiz,dürüst ve saygılı bi satıcı olduğumu düşünüyorum tabi takdir sizin ama görüyorum ki artık bunlar insanlar için değerini yitirmiş.

Çok kafa ütüledim yine sürçü lisan ettiysek affola biline ki amacım kimseyi kırmak veya zan altında bırakmak değil.Yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim.Saygılar.

• takip
  • Hayırlı satışlar hocam güzel fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SteeL|

Hayırlı satışlar hocam güzel fiyat

Teşekkür ederim kardeşim yaptık satışını hayırlısıyla.Saygılar.
  • Ürünler "iko82" nickli arkadaşımıza satılmıştır.İyi günlerde kullanmasını temenni ederim.İlgilenip vakit ayıran,naçizane bilgi paylaşımında bulunan herkese teşekkürlerimi iletir,saygılar sunarım.Her şey dilediğinizce olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayden_s -- 6 Mayıs 2012; 19:40:49 >
  • hocam hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneyt333

hocam hayırlı olsun

Sağol Cüneyt kardeşim.Her iki tarafada hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.