Şimdi Ara

Satılık Msı 8800gtx--768MB--384 BIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yeni çıkacak Ati2900xt yi tokat delisi yapan bir karttır..Kutu içerigi herşey full..Mavi bilgisayardan alınma fatura fiyatı 1100liradır...

http://forum.donanimhaber.com/m_14142668/tm.htm
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

meroboy, bahadır_bado, noxii, number_oen, kartal2339, ugura75, mx_mx, Orcay, goztepeli_TR, ilhanathema, MENEME2002, yug2980,superbow, freezer, mc.kork, seennu, öztin, izeg, Kural_, razz_raziel, kendinibil, tekken, doktorhan, Diabelica, spaydix, cco, lacrymatoire, blue, WOWOZANGE, resE, sugarcocuk1, baykarizmaizmir, orcung, ketugur, Hercul, hiickimse, _2FAST4U, guvenc_m, yer6_stand, prince1, resE ve 200 den fazla isim...

• çıkmayan kartı nasıl tokatladı
  • kartlar çıkıpta kullanıcı testleride yapılmadan bu şekilde yorumlamak yanlış internet üzerinde bu şekilde yalan yanlış haberler çok dolaşıyor. üstelik X2900XT 8800GTS rakibi olarak gösteriliyor 8800GTX in rakibi x2900xtx olucaktır
    Alışveriş ettiklerim: CMteria,Tsunami41,ilhanathema ,Rockford Fostage ,kartal2339,Farklıkaydet , pashha27,labrie,zamirpolen,siyau ,mon_ami, reason666, tyreal99, hetfield,fenerli_ulash,guven35,errdem,Quartamin, mucak35, aegean ,necooti ,aLper_iLeri ,2. el alışveriş,meios,otaku, erco35coast,scalpter, penryn,nadir,oversleep,ufukuzman,embayo,erdemgc,saddamx,hakanerayy, huxi20, lion35, osmore, BrYaNT, armonix241, By Asphyxia
  • Sizin almış olduğunuz tarihli fatura fiyatının 1.100 ytl olması önemli değil güncel fiyat önemli,
    şu anda bu ürünün gigatekte 6 taksitli fiyatı 987 ytl bunuda göz önünde bulundurun

her türlü yoruma açık bir ilan olduğu
    ve 2900xt yi tokatlamış gibi iddialı bir yorum yaptığınız için yazma gereği hissettim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 11 Mayıs 2007; 11:31:45 >

Orjinalden alıntı: Asefik

Sizin almış olduğunuz tarihli fatura fiyatının 1.100 ytl olması önemli değil güncel fiyat önemli,
    şu anda bu ürünün gigatekte 6 taksitli fiyatı 987 ytl bunuda göz önünde bulundurun

her türlü yoruma açık bir ilan olduğu
    ve 2900xt yi tokatlamış gibi iddialı bir yorum yaptığınız için yazma gereği hissettim....

tamam o zaman güzelce yapıştırmışssınız oraya siz benim fiyattan satın veya benim fiyattan uygununu satın ben sizden alacam hemen bgn kabulmüdür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakandurden -- 11 Mayıs 2007; 13:15:44 >
    meroboy, bahadır_bado, noxii, number_oen, kartal2339, ugura75, mx_mx, Orcay, goztepeli_TR, ilhanathema, MENEME2002, yug2980,superbow, freezer, mc.kork, seennu, öztin, izeg, Kural_, razz_raziel, kendinibil, tekken, doktorhan, Diabelica, spaydix, cco, lacrymatoire, blue, WOWOZANGE, resE, sugarcocuk1, baykarizmaizmir, orcung, ketugur, Hercul, hiickimse, _2FAST4U, guvenc_m, yer6_stand, prince1, resE ve 200 den fazla isim...

• ilanın yoruma açık arkadaşta yorum yapmış kızacak bişey yok.... bu arada sparkle calibre oc 8800gtx 800 ytl ye satıldı.. (düz 8800gtx lerin çogundan üstün bir modeldir)
  • 800ytl doğru
    bu arada kartı fazla hafife alma "EXPANDER" sen biraz ati fanatiğisin belli bu kart ile çok rahat kastırmadan 15k alıyorum 16k alan ati gibi bunda da kartın gpu değerlerine bir miktar müdehale yapılsa mesela soğutucusunu çıkarı su soğutma vari birşey takılsa çok rahat 16 alır kart güzel bir kart fiyat olarak güncel satış rakamlarına göre çok da fazla değil pazarlık ile halledilemiyecek şey yoktur aynı model olsa kaçırmazdım hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 11 Mayıs 2007; 18:09:01 >

Orjinalden alıntı: arbiter

800ytl doğru
    bu arada kartı fazla hafife alma "EXPANDER" sen biraz ati fanatiğisin belli bu kart ile çok rahat kastırmadan 15k alıyorum 16k alan ati gibi bunda da kartın gpu değerlerine bir miktar müdehale yapılsa mesela soğutucusunu çıkarı su soğutma vari birşey takılsa çok rahat 16 alır kart güzel bir kart fiyat olarak güncel satış rakamlarına göre çok da fazla değil pazarlık ile halledilemiyecek şey yoktur aynı model olsa kaçırmazdım hayırlı satışlar

EXPANDER hafif ati tarafına doğru meyillidir haklısın dostum...

Piyasadaki HD2900XT testleri çok değişik 10K aldı diyen var 15K aldı diyen var 8800GTS yi geçemiyo dien var 8800GTX i fena tokalıyor diyen var ben de şaşırdım doğrusu...

• ati de insanda meyil yaratıyo canım nvidia gıcık firma at gitsin iyide olsa kötüde olsa ati

Orjinalden alıntı: arbiter

800ytl doğru

ati fanatigi olsaydım msi 8800gts 320mb o/c edition almazdım... x2900xt den hava sogutma ile 1000mhz gpu hızına ulaşılmış 16k gelmiş su sogutma gibi bir sogutucu kullanılsaymış 17+k gelebilir ultra yine bu kartın gerisinde kalır...

8800gtx i satan arkadaşa hayırlı satışlar diliyorum umarım istedigi fiyata satar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 11 Mayıs 2007; 18:57:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.