Şimdi Ara

Satılık Microlab MC4600 5+1 Hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çalıştığım ofiste kullanılmamış ama kutusu ve garantisi olmayan 1 adet microlab mc4600 hoparlör seti mevcut.Teslimat sadece ofisimize gelip alacak şekilde olacaktır (Cihangir - Beyoğlu) ürünün ağırlığından ve kargo esnasında taşınırken zarar göreceğinden dolayı.Bu yüzden kargo ile gönderim veya ofis dışı elden teslim talebinde lütfen bulunmayın.Maddi kazançtan ziyade maksat işine yarayacak birinin alıp kullanmasıdır.İstenilen fiyat pazarlıksız 40 tl'dir.Pm üzerinden ilgilenenlerin fiyat tekliflerini bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkürler.Temsili foto aşağıdadır:

Satılık Microlab MC4600 5+1 Hoparlör

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metcat -- 19 Ekim 2011; 15:28:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• satış günceldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metcat -- 5 Ekim 2011; 19:54:07 >

• Kargo olsa iyiydide, iyi satışlar kolay gelsin.
  • İyi veya kötü bi fiyat yazmanız gerekmekte. (piyasayı araştırın bir fiyat yazın lütfen yada piyasa olmasa bile forumu araştırın satılan ürünlere göre bi fiyat berlirleyin) satışı kolaylaştırır hemde yöneticilerin tabir yerindeyse ağız kokularını çekmeyin. (küçük bir öneri)
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

İyi veya kötü bi fiyat yazmanız gerekmekte. (piyasayı araştırın bir fiyat yazın lütfen yada piyasa olmasa bile forumu araştırın satılan ürünlere göre bi fiyat berlirleyin) satışı kolaylaştırır hemde yöneticilerin tabir yerindeyse ağız kokularını çekmeyin. (küçük bir öneri)

Tavsiyeniz için teşekkürler.Benim sıkıntı çektiğim konu fiyat değil sadece elden teslim alma konusundaydı.Onunla da ilgili durum hala aynı.Bugüne kadar da gelen tekliflerde para yüzünden kimseyi geri çevirmedim.Sadece kargolanmasını isteyenleri geri çevirdim.O yüzden ihtiyacı olan ve belirttiğim bölgeden elden teslim alacak biri çıktığında bu ürünün satışı kolaylıkla gerçekleşecektir.Tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: metcat

quote:

İyi veya kötü bi fiyat yazmanız gerekmekte. (piyasayı araştırın bir fiyat yazın lütfen yada piyasa olmasa bile forumu araştırın satılan ürünlere göre bi fiyat berlirleyin) satışı kolaylaştırır hemde yöneticilerin tabir yerindeyse ağız kokularını çekmeyin. (küçük bir öneri)

Tavsiyeniz için teşekkürler.Benim sıkıntı çektiğim konu fiyat değil sadece elden teslim alma konusundaydı.Onunla da ilgili durum hala aynı.Bugüne kadar da gelen tekliflerde para yüzünden kimseyi geri çevirmedim.Sadece kargolanmasını isteyenleri geri çevirdim.O yüzden ihtiyacı olan ve belirttiğim bölgeden elden teslim alacak biri çıktığında bu ürünün satışı kolaylıkla gerçekleşecektir.Tekrar teşekkürler

Tavsiyeden öte Donanımhaber İkinciel bölümünde ilanda fiyat belirtme zorunluluğu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

Orijinalden alıntı: metcat

quote:

Tavsiyeden öte Donanımhaber İkinciel bölümünde ilanda fiyat belirtme zorunluluğu var.

Kurallara uyalım o zaman.Kargo ısrarı mesajları yeni bitmişken bir de şimdi 30 lira olur mu 20 lira artı şunu vereyim mesajlarıyla da uğraşırız artık n'olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o set ve yerdeki halıdan bende de var. halıdan da çok memnunum settende. Gerçi bendeki siyah. gri çabuk çizilir çok belli eder diye siyah almıştım. yaklaşık 6 sene oldu. hala eski gücünde ve sorunsuz çalışıyor. benim gibi çok suyunu çıkarmayacak şekilde müzik dinleyen ve filmlerden biraz daha fazla zevk alayım diyenler için güzel bir sistem. çıkışları belki çok yüksek olmayabilir ama sonuçta evde disko ortamı yaratmıcaksınız
  • Bu setin 5 çıkışı ayrı ayrı kanallardan mı yoksa 2 kanalı 5'e mi dağıtıyor? Fiyat herhalükarda güzel.
  • Subwoofer da 5 ayrı kanaldan analog çıkışı mevcutmuş şimdi baktım

• Pm.
  • geç de olsa cevaplandı

• valla güzel ürün fiyatta güzel..hayırlı satışlar..
  • Ürün kafeinn nickli kullanıcıya rezervelidir

• Ürünün kafeinn nickli kullanıcıya satışı tamamlanmıştır.İki taraf için de hayırlısı olsun

• İlginize teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.