Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK META QUEST 3 (128GB) Satın Al 8 Haziran 2025 21:06 1 1 SATILIK META QUEST 3 (128GB) 2024 ocak ayında ithalat garantili olarak bir hevesle satın aldığım ürün.Half Life Alyx bitirmek dışında neredeyse kullanılmamıştır.Sol yüz dayama ayar tuşu yalama yapmış galiba tam oturmuyor kendim yapmaya çalıştım ama beceremedim video olarak atıyorum ben numaralı gözlük ile kullandım hiçbir sorun yaşamadım.Yanında Kafa konfor strapı hediyemdir.Kutu Fatura herşey tam, lenslerde çizik yoktur. Kozmetik ve donanım olarak sıkıntısızdır.Bahsi Geçen TuşSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 20500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kastamonu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK META QUEST 3 (128GB) [SATILDI] SATILIK R5 5600 TRAY İŞLEMCİ [SATILDI] Asus TUF Gaming VG27VQ [SATILDI] Sapphire Nitro+ RX5700xt 3lü fan set