Teğmen
06 Mart 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 943 (Bu ay: 7)
Gönderileri

Arçelik kampanyası var 8500tl ye gelicek sizce nasıl televizyon kullanan varmı ?

Merhaba evde kullandığım awon str5600 marka televizyonum bozuldu yeni televizyon arayışındayım bütçem 8500tl 50-55inc arası bakıyorum.Awoxda mi box kullanıyordum yani androidin iyi olması önemli değil benim için önemli olanlar;

4k

HDR olursa sevinirim

Görüntü iyi olsun (panelden anlamıyorum ışık sızması bulutlanması olamasın yeter)

hdmı 2.1 olursa sevinirim oyun konsolu baglayabilirim.

bunlar dahilinde bu televizyonu buldum kullanan varmıdır ? Ve televizyon tevsiyelerinizi bekliyorum

www.amazon.com.tr
Amazon.com.tr Alışveriş Sepeti
https://www.amazon.com.tr/gp/cart/view.html?ref_=nav_cart

Öncelikle herkese merhaba şahsi bilgisayarımda kullanmak için rtx 3050'yi dlss ve rtx avantajı oldugu için almayı düşünüyordum ama fiyatı 6-7k civarlarında gördüm bi kaç sitede sonra rx 6500 ü aratırdım performans olarak geride olan kart ilk çıkışda 3500k civarlarında satılmış.dünde gaming gecelerinde 4400tl ye satılıyordu daha düşük fiyatlısını veya uygun fiyat rtx 3050 bulamayacağımı düşünerek taksit avantajı ile aldım.

Ama sizce mantıklı mı rtx 3050 performans açısından önde dlss avantajıda var ama daha önce satılan fiyatlar bana pahalı geldi fiyatların düşme ihtimali varmı ?

Fikirlerinize göre kart geldikten sonra iade etmeyi düşünüyorum şimdiden teşekkürler.

HErkese merhaba bugün cuma hutbesinde imam bakanlığın Türkiye’nin çoğunluğunun aşılanması ve kışın dışarıda namaz kılmanın zor olacağından camilerdeki sosyal mesafenin kaldırıldığını herkesin omuz omuza kılmasını söyledi bence kötü oldu. Zaten yaşlıların çoğu dikkat etmiyordu şimdi iyice salarlar birde benim bildiğim aşılama ilk doz %80 lerde idi iki dozuda olan daha az bi haftaya çıkar ne olacağı

merhaba 2 aydır konsolu asus vg27vq monitör ile kullanıyorum baştan beri gosting vardı fps oyunlarında daha çok belli oluyor tv ve görüntü bölümünden bütün herşeyi denedim bi türlü çözemedim pc kullanırken gosting yok sadece konsoldan oynarken var bf5 de video çekmeye çalıştım ekliyorum konuya yardımcı olabilecek varsa sevinirim iyi forumlar.

https://mega.nz/file/yWRTTKwZ#CY9ESu8h0Y2X853LssC1Cj9508ge6u6zNH9CxTDLzCU

videoda kaliteden dolayı çok belli olmuyor namlunun ucuna bakarsanız daha iyi anlayabilirsiniz

Herkese merhaba elimde rıpjaws 5 2x8gb 3600mhz cl18-22-22-42 VE flarex 2x8gb 3200mhz cl16-18-18-38

İŞLEMCİ OLARAK R5 3600 KULLANIYORUM SİZCE HANGİSİNİ RAMİ TAKMALIYIM SİSTEME TAVSİYENİZ NEDİR

Yaklaşık 3 aydır başlıktaki modemi kullanıyorum 4 gün önce tatile çıktım modeminde fişini çektim eve geldiğimde fişi taktım modem sorunsuz bütün ışıkları yanıyordu ama internet erişimi yoktu (kablolu kablosuz) bende modemi resetleyeyim dedim ama bidaha açılmadı sadece internet ve dsl ışıgı sönük biçimde yanıyor resim bırakacağım aşagıya sebebi nedir acaba nasıl düzeltebilirim ?

Herkese merhaba laptobumun ramlerini 8 gb ye yükseltmek istiyorum aşağıdaki ramleri çıkardım bu ramlerin tipi ve versiyonu nedir yeni alacaklarım için ramler için soruyorum şimdiden teşekkürler

PHİLİPS MARATHON ULTİMATE BAŞLIK LED SORUNU YARDIM YOK MU USTA

herkese merhaba konu isminde okuduğunuz süpürgenin resimde gördüğünüzbaşlıktaki ışıkları süpürürken kendiliğinden kapandı açılmadı servisle konuştum garanti dışı dendi sıfırı 300 lira başlığın kendim açayım dedim alttaki vidaları (yaklaşık 8-9tane) çıkardım ama atam açılmıyor zorlamakta istemedim kırılacak elimde kalacak belki belki aranızda açamayı bilen vardır veya servisinde çalışan vardım yardımcı olabilecek varmı ? çok minnettar kalırım. bu arada başlık aksesüar olarak geçtiği için garanti dışı imiş. :D

bu arada servise garanti dışı yaptırayım desem ilçedeyim ben arabam yok ilçe merkeze uzak servis merkezde kargo bi 50-60 tutar servis de gene 100 lira civarı alır ben açayım belki içinde soket felan çıkmıştır kablo kopmuştur kendim yapabilirim diye düşündüm.

Başlıkta da belirttigim gibi oyun sektöründen bu benim için bi kanayan yara nerde o eski worlid in conflickler coh lar starcraflar bilemiyorum rts olarak artık yapabilecek bişey kalmadıgı için mi yoksa arz olmadıgı için mi yappmıyorlar artık.İçimde kalmasın açmak istedim fikirlerinizi alayım
Hakkında
Meslek: Atanamamış ATT
Forum İmzası:
"Ölüler tek bir şeyi bilirler: Hayatta olmak daha iyidir."
Forum İkinci El İmzası:
"Ölüler tek bir şeyi bilirler: Hayatta olmak daha iyidir."
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 458
İkinci El Bölümü Mesajları: 269
Konularının görüntülenme sayısı: 2.732 (Bu ay: 1.187)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 251 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.