Şimdi Ara

Satılık MCE Uyumlu Uzaktan Kumanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık MCE uyumlu uzaktan kumanda. Resimde görmüş olduğunuz Monster marka laptop ile beraber gelmişti. Hiç kullanmadım. Daha doğrusu oyun ve programlarla uğraştığımdan ihtiyaç duymadım. Laptop satıldığından elimde kaldı, belki ihtiyacı olan birisi vardır. Faturası ve garantisi yoktur. Her zaman tercihim elden teslimdir. Kimseye güvenip kargoyu önce yollamam tabi kimsenin de bana güvenip parayı önce yatırmasını istemem. Eğer önce para sonra kargo şeklinde istenirse, alışveriş gerçekleştirebiliriz. Bu şekilde olursa kargo alıcıya aittir. Ödemeyi benim istediğim bir ürünü peşin ya da kredi kartından alarak yapabilirsiniz. Lütfen indirim teklif etmeyiniz ve lütfen değerli yorumlarınızı (fiyat, durum vs.), ilanın temizliği açısından PM üzerinden yapınız. Saygı ve sevgi çerçevesinde sorularınız, merak edilen her şey bana hitap tarzınıza istinaden kısa sürede yanıt alacaktır.

Not:Bir nevi mouse ve klavye işlemi gördüğü için konuyu buraya açma gereği duydum.

Fiyat: 20 TL

Msn: armour.dh@hotmail.com
    Yer: İstanbul / Avrupa Yakası / Gaziosmanpaşa / Merkez

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 26 Ocak 2012; 12:24:17 >

• Set halinde forumda 55 TL ye satılıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_53030833/tm.htm
  • Benim sattığım ürün ondan farklı. Harici bir alıcıyla değil, dahili kızılötesi alıcı ile işlev görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 20 Ekim 2011; 13:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

Benim sattığım ürün ondan farklı. Harici bir alıcıyla değil, dahili kızılötesi alıcı ile işlev görüyor.

Bilgisayarın kendi kızıl ötesini mi kullanıyor?

Eğer öyle ise sadece dahili kızıl ötesi olan bilgisayarlarda kullanılabilir.
  • Evet, varsa harici de kullanabilir.
  • Anladım, hayırlı satışlar
  • Teşekkürler. İndirim yaptım. Belki lazım olan çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 2 Kasım 2011; 15:52:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS FR 975 uzaktan kumanda
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.