Şimdi Ara

49TL Orjinal Microsoft kablosuz Klavye Set stokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
4.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TOPTAN FİYATINA PERAKENDE SATIŞ BAŞLAMIŞTIR

FİYATIMIZ 49 TL DİR. SADECE GG ÜZERİNDEN VE SNAAL PAZAR ÜZÜERİNDEN VE HAVALE SONRASI KARGO SATISIMIZ VARDIR

KAPIDA ÖDEME YOKTUR

STOKTAN AYNI GÜN KARGO

BURADAN ÖDEME YAPAPBİLİRSİNİZ

49TL Orjinal Microsoft kablosuz Klavye Set stokta

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

MICROSOFT MEDIA CENTER UZAKTAN KUMANDALI KENDİNDEN MOUSE ÖZELLİKLİ KLAVYE SETİ İLE OTURDUĞUNUZ YERDEN BİLGİSAYARINIZI KABLO KARMAŞASI OLMADAN 10 MT MESAFE İÇERİSİNDE KONTROL EDİN.
    BU SETİ DİĞER ÜRÜNLERDEN AYIRAN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ ELBETTE MİCROSOFT OLMASININ YANINDA KLAVYENİN ÜZERİNDE BULUNAN YÜZLERCE FONKSİYON ÖZELLİĞİ VE KENDİNDEN MOUSE SAYESİNDE EXTRA MOUSE KULLANMANIZA GEREK KALMIYOR OLMASI..
    SOL TARAFINDAN BULUNAN TV KAYIT MEDIA CENTER UYGULAMALARINI KLAVYE ÜZERİNDEN KONTROL EDEBİLİRSİNİZ. MUTLAKA KULLANIM KILAVUZUNU DİKKATLİCE OKUYUN KLAVYENİN BİR ÇOK ÖZELİĞİNİ KULLANMANIZ AÇISINDAN ÖNEMLİDİR .

MİCROSOFT MEDİA CENTER KABLOSUZ KLAVYE TÜRKÇEDİR

UZAKTAN KUMANDASI AYNI ZAMANDA MOUSE GÖREVİ GÖRMEKTEDİR KLAVYE ÜZERİNDE BULUNAN NUMERİK TUŞLAR İLE YAZI YAZABİLİR SAYISAL OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ .

NOTEBOOK & MASA ÜSTÜ BİLGİSAYARLARDA MÜZİK SETİ MEDİA BOX CİHAZLARDA YENİ NESİL USB GİRİŞİ OLAN CİHAZLARDA EXTRA OLARAK BAĞLANABİLİRSİNİZ

MICROSOFT MEDIA CENTER REMOTE CONTROL YURT DIŞI FİYATI 99 USD OLDUGUNU HATIRLATALIM..!

BU KLAVYENİN YAPTIKLARI ANLATMAKLA BİTMEZ...
    SADECE UZAKTAN KUMANDA ÖZELLİĞİ MOUSE YERİNE GEÇTİĞİNİ VE BU ÖZELLİKLE İSTER TUŞLARI İLE SAYISAL ŞİFRELERİNİZİ YAZIN İSTERSENİZ MSN FACEBOOK VS. YAZIŞMALARINIZI UZAKTAN KUMANDA İLE YAPINIZ... AYNI CEP TELEFONLARINDA YAZDIGIMIZ GİBİ FİLM SEYREDERKEN KLAVYE VEYA UZAKTAN KUMANDASI "İLE İLERİ GERİ YAPMA GÖRÜNTÜ DONDURMA KAYIT SES AÇMA KAPAMA" GİBİ SAYMAKLA BİTMEYECEK ÖZELLİKLERİ KEŞFETMEK İÇİN SADECE BİR ADIMINIZ KALDI "SATIN ALMA"
    HAYIRLI OLSUN .

BU ÜRÜN BU FİYATA KAÇMAZ..!!!

TEKNİK ÖZELLİKLER

Microsoft Remote Keyboard ZV7-00032
    Arka Aydınlatmalı Medya Tuşları
    Media Center’ı kontrol etmek için gözlerinizi kısmak zorunda kalmadan ışıkları loş bir seviyeye getirebilirsiniz.

Yeşil Başlat Tuşu
    Basit Yeşil Başlat Tuşuna basarak Media Center Media PC fonksiyonlarını açabilirsiniz.

Media Center PC ile çalışın
    Bilgisayarınızı ve evinizin eğlence merkezini kolayca kontrol edin—rahat koltuğunuzdan kalkmadan müzik dinleyebilir, film izleyebilir ve fotoğraflarınıza bakabilirsiniz.

Şık, Hepsi Bir Arada Tasarım
    Bu üçü bir yerde klavye ve uzaktan kumanda seti ile sayısal medya keyfinizi kablo karmaşası olmadan çıkarın.

10 Metre Kablosuz Mesafesi
    Odanızda yaklaşık on metre kablosuz alan genişliğinde tüm sayısal eğlence kontrollerini fazla çaba sarfetmeden yönlendirin.

Tuş Kilidi
    Tuş Kilidi sayesinde bu şık klavyenin yanlışlıkla açılmasını önleyebilirsiniz, bu şekilde istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.

Additional Features:
    -television Control
    -Sıvı Dökülmesine Dayanıklı Tasarım
    -Üstün Tasarım

Önemli uyarı: Klavyenin indirilebilen herhangi bir driverı yok. Microsoft'un sitesinde belirtildiği üzere klavye yalnızca XP Media Center Edition 2005, Vista Home premium, Vista Ultimate,Windows 7 ve Windows 7 64 bit ile tam fonksiyonlu olarak çalışmaktadır.Windows kendi tanıyıp driverlarını kurar.

KUTU İÇERİĞİ

1- Microsoft Media Center Kablosuz Klavye
    2- Uzaktan Kumanda (çok fonksiyonlu)
    3- Irda alıcı verici uzaktan kumanda alıcısı
    4-Klavye için 4 adet Energizer AA Pil
    5-Türkçe Kullanım Kılavuzu

KARGO BİLGİSİ

TÜM ÜRÜNLERİMİZ ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ KARGO ŞİRKETİ ARACILIĞI VE UYGUN KARGO ÜCRETLERİYLE, AYNI GÜN İÇİN DE ÜRÜN FATURASI İLE BİRLİKTE KARGOYA VERİLMEKTEDİR.

GARANTİ HAKKINDA

ÜRÜNÜMÜZ SIFIR VE ORJİNAL PAKETİNDE OLUP 1 YIL İTHALATÇI FİRMA GARANTİLİDİR.

İLETİŞİM

SORULARINIZ İÇİN KULLANICI PROFİLİMİZDE YER ALAN "SATICIYA MESAJ YAZ" LİNKİNİ TIKLAYARAK BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterclup -- 22 Ekim 2011; 7:17:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Elden alma şansımız yok mü
  • hatay dayim dostum hatayda isen veya arkdasın varsa elden teslım ederim sorun olmaz

• bunlar türkiyeye türkçe q klavye olarak gelmedi diye duymuştum.bu türkçe q klavye midir?
  • evet dostum tr q klavye .

• dostum bu fiyat bu kalite param olsada alsam hayırlı satışlar :)
  • eyw dostum tşk ederim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kargoyu teslim aldım. daha öncede başka bir ürün almıştık arkadaştan tşk ederim herşey için.
  • kaLiteLi ürün, uygun fiyat HayırLı işLer
  • teşekkur ederim dostum

• Valla güzelmiş mesajım bulunsun
  • stok bitiyor bilgin olsun :)

• sadece microsoft media center diye bir program var,media player ın gelişmişi.sadece o programlarda mı çalışıyor yoksa her video izleme programında çalışıyor mu?
  • mediya center programında bazı tuşlar fonsiyonel olarak çalışmaktadir. diger tuşlar için ekstra bir prgrama gerek yoktur aktif olarak çalışır

• Baltalamak gibi olmadı fıyata tekrar bakarsan sevinirim 59 tl . yazıyor orda

• quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

baltalamak gibi olmasın ama

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birim-microsoft-uzaktan-kumandali-mouse-klavye-set-6-adet-pil-hediyeli-59690688/detay/?source=promotion_topl&

49tl

47,50 TL yazıyor 49 TL bile değil

• ilana bakın lütfen. paşif durumda... msj atarken baltalamaya çalısırken biraz mantıklı yapın şu işi yapmayı bılmıyorsanız kendınızı rezıl etmeyın

• quote:

Orijinalden alıntı: dexterclup

ilana bakın lütfen. paşif durumda... msj atarken baltalamaya çalısırken biraz mantıklı yapın şu işi yapmayı bılmıyorsanız kendınızı rezıl etmeyın

linki paylaştığımda gayet de aktifti merak etme şimdi pasif olunca sandın ki ben bunu bu adama yıkarım.

al o zaman yeni bi ilan ve 40tl

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birim-microsoft-uzaktan-kumandali-mouse-klavye-set-6-adet-pil-hediyeli-61385375/detay/?

dur bide ss alayım da sonra baltalamak için pasif ilanı verdin deme.

http://b1110.hizliresim.com/11/10/13/13583.jpg

kimle aşık atıyn sanıyn? bu lafın olmasaydı eğer derdim ki kusura bakma şimdi aktif diil yada silerdim mesajımı.

• sahibinden.com a güvenemiyorum ben, GETlerde bile sorun çıkıyor heryer dolandırıcı kaynıyor o sitede.. 10 lira daha fazla veririm kafam rahat olur referansları olan arkadaştan alırım düşüncesindeyim alışverişlerimde.. hayırlı satışlar güzel ürün
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.