Şimdi Ara

Satılık Masaüstü Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci : İntel Q6600 2.4 Ghz 4 Çekirdekli İşlemci+Stok Fan (hız aşırtma yapılmamıştır)
    Anakart : Gigabyte P45 DSL3L Anakart İşlemci Fsb 1066 4 Adet ram yuvası 1200 mhz
    Sabit Disk : Sata 500 GB Seagate 16 MB Cache Slim +Sata 500 GB Maxtor 32 MB Cache (hd tune testinde her iki diskte bazı hatalar mevcut fakat sistemde yada çalışma hızında herhangi problem yaşamadım ) 2 disk yerine 1 tb wd caviar black sabit diskide verebilirim

Hafıza : 6 GB Kingston 1066 Mhz DDR2 Hyperx (Gold Computer+Novabazaar Garantili) hız aşırtma yapılmamıştır)
    Ekran Kartı : Powercolor 6850 256 bit 1 Gb DDR5 (Vatan Garantili ) (hız aşırtma yapılmamıştır)
    Dvdrom : Lg 22x Dvd-Ram-Rw Sata
    Kart Okuyucu : Boss marka usb out +5 in card reader
    Monitor : Asus 22 inc VW220s Analog Monitor ( 0 piksel hatası kutulu)
    Güç Kaynağı : Cooler Master 12 CM fan 600 Watt real güç ünitesi
    Kasa : Casper Marka Atx Kasa (Üzerinde ufak tefek çizikler mevcut fakat kozmetik olarak iyi konumdadır
    Fan : Xsilence 12 Cm ultra sessiz beyaz led 2 adet fan
    Klavye Mouse : Logitech K260 kablosuz mouse+klavye seti kutulu (elektroworld garantili)
    Joypad : Bien Marka Kablolu Oyun Kolu
    Harici Pci : 2x Serial Port Slink Marka

Dizüstü bilgisayar alacağım için bugüne kadar sorunsuz kullandığım sistemimi satışa çıkardım.
    parça satışı kesinlikle düşünmüyorum.Çalışmayan hiçbir aksamı yoktur.Performanslı bir bilgisayardır.Çok acelem yok.Fiyatını konuya yazmıyorum gereksiz mesajlar için ikinci el piyasa fiyatını bilen ve konuyla ilgilenen arkadaşların tekliflerini özelden göndermelerini bekliyorum

saygılar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama GAMİNG masaüstü PC
    8 ay önce açıldı
    Masaüstü bilgisayar
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.