Şimdi Ara

SATILIK M4A88TD-M EVO USB 3.0.güncel fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FORUMDAN YAKLASIK 5 6 AY ÖNCE SATIN ALDIĞIM ANAKART SATILIKTIR.

DUN ITIBARIYLE YENİ ANAKART ALDIĞIM İÇİN BU ANAKART BOŞA DÜŞMÜŞTÜR VE SATILIKTIR.

ÜRÜNÜN FATURASI YOKTUR VE GARANTİ SÜRESİ BİTMİŞTİR KUTUSU DURMAKTADIR.

ÜRÜNÜ DÜN ÇALIŞAN SİSTEMDEN ÇIKARDIM VE KUTUSUNA KALDIRDIM.TEMİZ DURUMDADIR VE HİÇBİR PROBLEMİ YOKTUR.

SATIŞ ÖNCE HAVALE SONRA KARGO ŞEKLİNDE YAPILACAKTIR.İSTEYEN OLURSA KOMİSYONUNU EKLEMEK ŞARTIYLA SANALPAZAR ÜZERİNDEN DE SATILABİLİR.

FİYAT:70 TL ( FİYAT SONDUR SIRF BİOS SIFIRLAMASI OLUYOR ODA ELEKTRİK KESİLDİĞİNDE YADA PSU DAN AÇ KAPA YAPILDIGINDA MEYDANA GELMEKTEDİR.SADEVCE TARİH VE SAAT DEĞİŞİYOR BEN BİR ÇÖZÜM BULAMADIM DONANIMSAL BİR SORUN DEĞİLDİR KESİNLİKLE.. PİYASANIN ÇOK ALTINA SATIYORUM BELKİ İŞİNE YARAYAN BİRİLERİ OLUR DİYE. LÜTFEN İNDİRİM MESAJLARI ATMAYINIZ CEVAP VERİLMEYECEKTİR)

İSTEYEN OLURSA ÜRÜNÜN KENDİ RESİMLERİNİ GÖNDEREBİLİRİM.

ARKADAŞLAR NOT DÜŞMEK İSTİYORUM . BİR ARKADAŞA ÜRÜNÜ SATMIŞTIM AMA KENDİSİ BİOSUNDA PROBLEM OLDUĞUNU SÖYLEDİ . ÜRÜN TEKRAR YOLLADI . BİOSUNDA Kİ PROBLEMDE ŞUDUR . KASA ELEKTRİK ALMAZSA BİOS TARİH SAAT SIFIRLAMASI YAPIYOR . ÜRÜNÜN BAŞKA HİÇBİR PROBLEMİ YOKTUR GAYET NORMAL BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR .
    ÜRÜN GELDİKTEN SONRA KENDİ SİSTEMİM KURULU OLDUĞU İÇİN ANAKARTI TEKRARDAN DENEME FIRSATIM OLMADI . ALACAK ARKADAŞ BUNU DİKKATE ALIRSA SEVİNİRİM ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeyfimBilir -- 15 Mart 2014; 10:41:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kutusunda anakart haricinde neler vardır ?

mesela usb3.0 kartı var mı ? sata kabloları cd vs ????
  • Cdsi kutusu ilk gün bana geldiği gibi duruyor . Sata kabloları bluetooth kartı falan filan herseyi ile şuan kutusunda alıcısını beklemekte... @tamergungor2006
  • Şu kart değil mi hocam,birde o pci yuvaya takılan usb 3.0 kartıda mevcut mudur?

http://www.asus.com/Motherboards/M4A88TDM_EVOUSB3/#gallery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurNesPc -- 27 Şubat 2014; 22:20:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurNesPc

Şu kart değil mi hocam,birde o pci yuvaya takılan usb 3.0 kartıda mevcut mudur?

http://www.asus.com/Motherboards/M4A88TDM_EVOUSB3/#gallery

Evet hocam kart bu mini ATX olarak ama kutusunda o gösterilen usb kartı yoktu diğer parçaları kutusun da bana nasıl geldiyse o şekilde

• azelea kullanıcısına yanıt
    cevapladım pm e bakabilirsiniz.
  • bı sıfırlama asusların çoğunda oluyor, o sebep artık asusu kullanmıyorum, gigabyte da kullanmıyorum msi anakartları
    kullanıyorum artık en iyileri ve stabilleri o bence,
    hayır dediğiniz sorunu o şekil ifade ederseniz çok büyük bir sorun gibi algılanıyor ama okadarda değil, çok fazla disk var ise
    win kurulu olmayan diske geçiyor açılırken tabi boot edemiyor ve sistem açılmıyor, tekrar biosa girip doğru diski seçiyorsunuz
    bu kadar........ her zamanda olmuyor bu ayda 1 yada iki, öyle büyütülecek bir durum değil ama ifade edildiğinde büyük bir sorunmuş gibi algılanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 8 Mart 2014; 19:12:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam bunun öyle disk değiştirme boot problemi de olmuyor tarih saat sıfırlanıyor sadece yani Bios ayarlarını Default ediyor gibi birşey oluyor

• bende bunu demek istedim tam izah edemedim galiba...... biliyorum aynısı kullandığım asusların çoğunda oluyordu
    fabrika ayarlarına dönüyor, default yani..........
  • Bios pili bitmiş olmasın sürekli yapıyorsa pilden olabilir. Hayırlı alışverişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk defa pc toplayacağımda bu anakarta hangi ekran kartları uyar seri olarak birde oc özelliği varmı en çok kaç mhz ram destekliyor?

• PCI Express 2.0 olan bütün ekran kartlarını çalıştırır ayrıca o.c desteği var ama dediğim Bios sorunu çözülürse sıkıntı olmayacaktır. Sahsen ben bu anakarta R9 270x bile takıp kullandım kısa bir süre kadar.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeyfimBilir -- 10 Mart 2014; 23:10:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeyfimBilir

FORUMDAN YAKLASIK 5 6 AY ÖNCE SATIN ALDIĞIM ANAKART SATILIKTIR.

DUN ITIBARIYLE YENİ ANAKART ALDIĞIM İÇİN BU ANAKART BOŞA DÜŞMÜŞTÜR VE SATILIKTIR.

ÜRÜNÜN FATURASI YOKTUR VE GARANTİ SÜRESİ BİTMİŞTİR KUTUSU DURMAKTADIR.

ÜRÜNÜ DÜN ÇALIŞAN SİSTEMDEN ÇIKARDIM VE KUTUSUNA KALDIRDIM.TEMİZ DURUMDADIR VE HİÇBİR PROBLEMİ YOKTUR.

SATIŞ ÖNCE HAVALE SONRA KARGO ŞEKLİNDE YAPILACAKTIR.İSTEYEN OLURSA KOMİSYONUNU EKLEMEK ŞARTIYLA SANALPAZAR ÜZERİNDEN DE SATILABİLİR.

FİYAT:70 TL ( FİYAT SONDUR SIRF BİOS SIFIRLAMASI OLUYOR ODA ELEKTRİK KESİLDİĞİNDE YADA PSU DAN AÇ KAPA YAPILDIGINDA MEYDANA GELMEKTEDİR.SADEVCE TARİH VE SAAT DEĞİŞİYOR BEN BİR ÇÖZÜM BULAMADIM DONANIMSAL BİR SORUN DEĞİLDİR KESİNLİKLE.. PİYASANIN ÇOK ALTINA SATIYORUM BELKİ İŞİNE YARAYAN BİRİLERİ OLUR DİYE. LÜTFEN İNDİRİM MESAJLARI ATMAYINIZ CEVAP VERİLMEYECEKTİR)

İSTEYEN OLURSA ÜRÜNÜN KENDİ RESİMLERİNİ GÖNDEREBİLİRİM.

ARKADAŞLAR NOT DÜŞMEK İSTİYORUM . BİR ARKADAŞA ÜRÜNÜ SATMIŞTIM AMA KENDİSİ BİOSUNDA PROBLEM OLDUĞUNU SÖYLEDİ . ÜRÜN TEKRAR YOLLADI . BİOSUNDA Kİ PROBLEMDE ŞUDUR . KASA ELEKTRİK ALMAZSA BİOS TARİH SAAT SIFIRLAMASI YAPIYOR . ÜRÜNÜN BAŞKA HİÇBİR PROBLEMİ YOKTUR GAYET NORMAL BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR .
    ÜRÜN GELDİKTEN SONRA KENDİ SİSTEMİM KURULU OLDUĞU İÇİN ANAKARTI TEKRARDAN DENEME FIRSATIM OLMADI . ALACAK ARKADAŞ BUNU DİKKATE ALIRSA SEVİNİRİM ...

güzel kart hayırlı satışlar

• Pil değiştirdiniz mi ?

Genelde tarih ve saat pil den kaynaklı sıfırlama yapar, yada bios guncellemesi yapıldımı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.