Bildiğim kadarıyla artık oyunda herhangi bir şekilde elde edilemeyen (takas dışında) bu skini satıyorum. Skin MW görünümlü. kafamdan sallamıyorum çünkü Float değeri 0.17. MW'ler ise 0.15'den başlıyor.
enpara veya garanti ile ödeme kabul ediyorum. Takas düşünenler için silahın gerçek değerinde takas teklifleriyle ve sadece cs:go itemları ile yapabilirim.
ft değeri 75-80key, mwlar ise 100-110 keye bulunabiliyor. 1 key de 4 lira dersek, direk MW fiyatına satıyorsun gibime geldi. Belki biraz düşünebilirsin bunu.
sieger
kullanıcısına yanıt
ben market fiyatının %75'i olarak hesapladım fiyatı
quote:
Orijinalden alıntı: Aiko
ben market fiyatının %75'i olarak hesapladım fiyatı
Nedenini bilmiyorum ama market fiyatına pek satılamıyor, benzer şey glock fadede de var, market fiyatı 53 key falan ediyor, herkes 60 keyden satıyor. O da bir enteresan. Markete göre uygunsa iyi şanslar dilerim, ben %90 tradeimi redditten yaparım, orda da durum buydu (2 hafta önce ben 75keyden FT alıp 76ya çok zor satmıştım)
sieger
kullanıcısına yanıt
m4a4 howl takas dışında elde edilemediği için fiyatı sürekli artış eğliminde ayrıca bendeki skinin görünümü Float değerine göre neredeyse mw olduğu için bu fiyatı istiyorum, teşekkürler.
Yer yer 430 420 ye bile gördüğüm bir skin çok istiyorsun bence. Hiç mw look falan deme 2-3 key fark eder.
Dean.
kullanıcısına yanıt
2 3 key farkı için yazdım zaten :)
elimden çıkardım howl'u bu arada konu silinebilir.