Şimdi Ara

Satılık Logitech z5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 senedir kullandigim ses sistemimi profesyonel bir sisteme gecmek istedigimden dolayi satmaya karar verdim.. Ürünün garantisi bitmiş durumda ama su anda en ufak bir sorunu bulunmamaktadir.Arzu eden gelip deneyebilir. istanbul icin elden teslim etme niyetindeyim ... alan kisinin deneyebilmesi ve ürünün büyükiüğünden dolayi kargo zorlugu olabileceginden dolayi.. Kendi orginal kutusu filan durmaktadir. istedigim fiyat 600 tl.. yenisi nerdeyse 1 milyar civarina dayanmis bir sistem icin cok olmadigini düsünüyorum bu fiyatin.

ilgilenenler msn den de ulasabilirler... msn :cersoz@hotmail.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• GARANTİSİ BİTMİŞ BİR Z5500 İÇİN 600TL FAZLA..HER AN ELİNDE KALMA İHTİMALİ VAR ÇÜNKÜ ALACAK KİŞİNİN..
  • alma niyeti olmayan biri olarak fazla dusuncelisin:) ama yinede fikir fikirdir tabi
  • peki oldu da aldık bir sorun çıktı LOGITECH ürünü değiştirir mi benim için önemli de
  • garantisi bitmis bir ürünü logitech in degistirecegini sanmiyorum.
  • benim yatptıgım görüşmeye göre penta garantisi biten ürünlerde tamir yapmayıp direk ürünlerin hangi bölümü sorunluysa size satmaya çalışıyor yanlız kadıköyde özellikle z5500 ün tamirini 50 liraya çoğu sorununu giderdiklerini söyleyen bi firma vardı adını bulursam bu sayfaya yine yazarım ürün güzel tavsiye edilir kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] Logitech F710
    geçen ay açıldı
    Logitech Z906 ve Z5500
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.