Şimdi Ara

Satılık Logitech G930

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Teknik açıdan hiç bir problemi bulunmayan ürünün kulak padlerinde kozmetik problem mevcuttur. Resimlerden kontrol ediniz. G930 serisinin kronik problemi olan deri çatlaması sorunu vardır. Sol tarafta 4/1 kadar sağ tarafta ise ufak tefek deri kalkması mevcut olmakla beraber padlerin değişmesi gereklidir. Ebay, Amazon veya bu forumda G930'a uygun padleri cüzzi fiyatlarla satın alabilirsiniz. Kafa bandında ise her hangi bir problem yoktur. Bunun dışında 3 senelik ürün ilk günkü formunu halen korumaktadır. Forumda sattığım ürünlerim zaten kozmetik açıdan bilinir, kontrol edebilirsiniz. Bu konuda çok dikkatliyim. Padler değiştiği taktirde ürünü sıfırdan ayırt etmek imkansızdır. Aynı zamanda batarya veya diğer teknik aksamında hiç bir problem yoktur. 3 saatte şarj olur, 10 saat kullanım sunar. Kutusu bulunmakla beraber kutu içeriği de eksiksizdir. Ürün aslında Kasım ayına kadar garantili hatta ben bu garantiyi kullanarak padleri değiştirmek istedim. Adamlar üç kuruşluk padleri değiştirmek yerine bana sıfır G933 gönderdiler ve şu an onu kullanıyorum. Logitech'in iyi niyetinin suistimal edilmemesi için ürünün faturasını göndermeyeceğim. Lütfen padlerini kendiniz değiştirin veya bu şekilde kullanın. Bu sebeple ürünü garantisiz olarak var sayabilirsiniz, fiyatının da gayet makul olduğunu düşünüyorum.

Kutu : VAR
    Garanti : YOK
    Fatura : YOK (2014 Amazon siparişi)
    Kozmetik : 8/10
    Teknik Durumu : Kusursuz
    Kargo : Alıcı
    Fiyat : SATILDI

Satılık Logitech G930 Satılık Logitech G930 Satılık Logitech G930

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 1 Ağustos 2017; 16:18:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürün satılmıştır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] Logitech F710
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.