Unutulmuş fazlalıkları değerlendirmeye devam. Bugün kutuların arasında bir Logitech G105 buldum.

IŞIKLANDIRMA FOTOĞRAFI TEMSİLİDİR

Ürün forumda sattığım ve referanslarımda yer alan diğer ekipmanlarda olduğu gibi sıfırından farksız temizlikte bir ürün. Whatsapp fotoğraf kalitesini katlettiği için düşük çözünürlüklü görüntüler için kusura bakmayın fakat ürünün temizliği zaten ortada, sıfırdan gram farksız bir ürün.
Işığı yanmayan tuşu, basmayan tuşu, silinmiş tuşu, kırık tuşu asla ama asla yok. Tertemiz bir klavye.
Logitech Gaming Software aracılığı ile 6 adet makro tuşuna, 3 farklı makro programına toplamda 18 adet makro kaydedilebiliyor. Bütün tuşları mavi renk LED ışıklandırmalı.
Klavyenin görüntüsünde tuşların arasında gram pislik veya toz bulunmuyor, tertemiz ve adeta sıfır bir görüntüsü var fakat alan arkadaşımız tuşları tek tek sökerek altlarını temizlemek isteyebilir. Bu esnada çıkacak şeylerden mesuliyet kabul etmiyorum baştan söyleyeyim
Ben o topa girmedim, orijinalliğini bozmamak için hiç bir tuşu sökmedim. Alan kişi isteyebilir. Zaten kısa bir süre kullanıldıktan sonra çok ama çok uzun süredir kutusunda yatmakta olan bir klavye.
Sattığım diğer ürünlerim gibi kutusu ve kutu içeriği tamdır, istenen kargo şirketi ile gönderim sağlarım. Alıcı arkadaşımıza hayırlı olması dileğiyle.
Fiyat : SATILDI
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.