Şimdi Ara

Logitech G105 Gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Logitech G105 Gaming

Unutulmuş fazlalıkları değerlendirmeye devam. Bugün kutuların arasında bir Logitech G105 buldum.Logitech G105 Gaming 

Logitech G105 Gaming

Logitech G105 Gaming

IŞIKLANDIRMA FOTOĞRAFI TEMSİLİDİR

Logitech G105 Gaming

Ürün forumda sattığım ve referanslarımda yer alan diğer ekipmanlarda olduğu gibi sıfırından farksız temizlikte bir ürün. Whatsapp fotoğraf kalitesini katlettiği için düşük çözünürlüklü görüntüler için kusura bakmayın fakat ürünün temizliği zaten ortada, sıfırdan gram farksız bir ürün.

Işığı yanmayan tuşu, basmayan tuşu, silinmiş tuşu, kırık tuşu asla ama asla yok. Tertemiz bir klavye.

Logitech Gaming Software aracılığı ile 6 adet makro tuşuna, 3 farklı makro programına toplamda 18 adet makro kaydedilebiliyor. Bütün tuşları mavi renk LED ışıklandırmalı.

Klavyenin görüntüsünde tuşların arasında gram pislik veya toz bulunmuyor, tertemiz ve adeta sıfır bir görüntüsü var fakat alan arkadaşımız tuşları tek tek sökerek altlarını temizlemek isteyebilir. Bu esnada çıkacak şeylerden mesuliyet kabul etmiyorum baştan söyleyeyim Logitech G105 Gaming Ben o topa girmedim, orijinalliğini bozmamak için hiç bir tuşu sökmedim. Alan kişi isteyebilir. Zaten kısa bir süre kullanıldıktan sonra çok ama çok uzun süredir kutusunda yatmakta olan bir klavye.

Sattığım diğer ürünlerim gibi kutusu ve kutu içeriği tamdır, istenen kargo şirketi ile gönderim sağlarım. Alıcı arkadaşımıza hayırlı olması dileğiyle.

Fiyat : SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bilecik Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G510
    6 yıl önce açıldı
    Razer Naga Chroma Gaming Mouse
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.