< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkamacar -- 12 Ağustos 2015; 12:55:08 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
erkamacar
kullanıcısına yanıt
Hocam x360 nedir pek bir bilgim yok, foruma konu açarsanız belki bilgili arkadaşlar yardımcı olur. Xbox ve Xbox One konsolları ile uyumlu ama bu kol bildiğim kadarıyla
Hocam x360 nedir pek bir bilgim yok, foruma konu açarsanız belki bilgili arkadaşlar yardımcı olur. Xbox ve Xbox One konsolları ile uyumlu ama bu kol bildiğim kadarıyla
xbox 360 yani hocam. Konuyu xbox aksesuar bölümüne açmışssınız ondan sordum çoğu kişide F710 konusunu buraya açıyor. Bu arada yukarıdaki resimleri ben atmadım. Forum kafayı yedi heralde.
erkamacar
kullanıcısına yanıt
:)) Bende resimlere baktım heralde bu x360 farklı birşey diyorum kendi kendime :)) çalışıyor hocam
Sizin satış fiyatınız 80 TL buna aşağı yukarı 10 TL kargo eklense 90 TL ye gelir.
Be_Yourself
kullanıcısına yanıt
Satış için acelem yok hocam, o yüzden şuan için indirim düşünmüyorum. Dileyen 10 lira 20 lira fazlasını verip o sitelerden almakta özgür :) Sonuçta 2. eli bile ortalama 70 lira olan ürünü kaçtan satayım ki? Ancak garantisi bitene kadar satılmazsa indirim düşünüyorum, dediğim gibi acelem yok.