Şimdi Ara

Satılık > Lizer TWMP-0406 Teleskop & Mikroskop Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl hepsiburadadan çocuklar için almıştık. 1 veya 2 defa kullanıldı, sıfır ayarında.
    Mikroskop için inceleme örnekleri vs herşeyi tam olarak duruyor. Garanti belgesi ve faturası var.
    Bizim kızların pek ilgisini çekmediği için buraya koyuyorum, belki çocuğuna almak isteyen olur.

Kendi deneyimlerime göre teleskop baya iyi. Ay yüzeyindeki kraterleri vs. çok rahat görebiliyorsunuz.
    Mikroskobu pek deneme fırsatım olmadı ama internette mikroskobunun ne çok iyi, ne çok kötü olduğu, başlangıç seviyesinin biraz üzerinde performans verdiği söyleniyor. Yalan yanlış bilgi de vermek istemiyorum. Alacak arkadaş zaten netten araştırır. Şuan aldığım mağazada fiyatı 213 Lira civarında. Cimri, akakce vs. sitelerde de en düşük 140 lira civarında fiyatı var.

Ben 100 Lira istiyorum. Ciddi alıcısına az çok pazarlık yaparız. Kargo alıcıya aittir. İstanbul/Anadolu yakasında elden de teslim edebilirim tabii ki.

Fotoğraf makinem yok fotoğraf temsilidir. Ama emin olun aynısı. Kutusu vs her şeyi tamdır. Alan güle güle kullansın.

Satılık > Lizer TWMP-0406 Teleskop & Mikroskop Seti
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.